anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua,prietenul meu nu primește mesajele. Am avut o mica dispută, de circa 10 ore nu îmi arată mesaje livrate că de obicei in 2 ani. Chiar și dacă mă blocase pentru 1-2 zile,tot ii intrau mesajele că livrate. Și de pe agenda îmi intră toate mesajele doar lui nu. Sa nu aibă semnal,cartela demagnetizată, sa plece din țară sau în concediu cu un prieten că îmi bătea apropo parcă se pregătea de aliat să învețe laughing. Fac haz de necaz dar nu doresc sa consum la mesaje ca am ajuns să plătesc odata și 520 ron per mesaje. Toate setările sunt ok,am sunat operatoarea de la Digi,el are. Orange dar nu am acces la Orange acum fiind târziu,au un program de lucru doar contra cost peste noapte. Va rog abitati-ma.,sa nu fi activat roaming sa fi mers într-o țară străină,și asta mi-a spus că minte cam mult și nu mai știu ce să cred, plus e vorba de o sarcina de altfel nu insistam. Și eu am fost plecat în 4 tari străine dar activam mereu roamingul, nu prea aș crede să-și schimbe cartela să-mi facă i așa surpriza om în toată firea deși mă aștept la el la orice. De.cirva 9 ore nu îmi mai apare mesajele livrare, blocată eram de 2 zile circa ...mulțumesc frumoscrying

8 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

În Maldive.

| Lory78 a răspuns:

M-a blocat sad hmmm

| Zolly10 a răspuns (pentru Lory78):

Meci mai prostsad

| aizen0567 a răspuns (pentru Lory78):

Idk atunci poate are telefonul închis sau probleme cu semnalul e într-o zona unde nu are semnal astfel nu l ea primit sau a dezactivat sim ul și si a schimbat numărul, încearcă mâine cu operatorul Orange dacă nu cu politia happy iar mesajele nu ar trebui să ți apară ca livrate dacă te a blocat întra-devăr

| Lory78 a răspuns (pentru aizen0567):

Și eu îl blocasem și îmi apărea mesajele doar apelurile îi erau blocate. Eram cate 8 ore zilnic la telefon, fost și jandarm happy cum să-l caut cu poliția? Are familie cine să îl caute, doar că sunt îngrijorată că e tare influențabil apoi vine plângând la mine așa cum sa tine de fost in MAI nu se pricepe te telefon. Cat de cat mă mai pricep. Până ieri îmi apăreau livrate la orele 16 când a ieșit de la munca, lucrează la mall

Are ceva legat de ip? Îmi apare indisponibil cu gri?!

| aizen0567 a răspuns (pentru Lory78):

Idk îmi depășește domeniul

Am rezolvat, era de la mine cu setările, m-am încurcat de multe ori având două sim Digi și Orange pfuuui, dar îi intră mesajele cum spuneam, nu e bifat spam la el