| maphiotul a întrebat:

Buna ziua, stiti careva cum pot sa adaug alta voce in afara de cele care sunt in meniu pe un tomtom professional 520? Sau pe tomtom in general, ma gandesc ca e la fel pe toate modelele
Mentionez ca am cont de tomtom dar nu ma lasa sa downloadez si daca m-ar lasa nu stiu cum sa o transfer in gps

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu stiu cum se lucreaza cu acele dispozitive dar ma gandesc ca de aia nu te lasa sa downloadezi ca o faci de pe dispozitiv. Probabil ca au o optiune de downloadare! Se pare ca trebuie sa-l imperechezi cu un telefon: https://bit.ly/3Njz5fE Apoi, fiind impercheat, probabil este usor sa faci transferul! Zic si eu. Nu stiu!

| maphiotul explică (pentru Salontanul):

Mersii,de pe telefon am incercat pe site-ul lor.am cont.dar nu ma lasa sa ma inperechez telefon-gps zice ca nu e disponibil in tara mea sad

| Salontanul a răspuns (pentru maphiotul):

Da, da! Sunt asemnenea optiuni ca nu poti downloada in anumite tari. Poate iti va raspunde unul care se pricepe mai bine! Exista niste programe cu care poti sa faci sa creada ca esti din alta tara. Am un lapsus acum. Si eu am incercat o data si mi-a dat un IP din SUA. Apoi am patit-o ca am fost chemat la politie pentru ca de pe IP-ul meu s-a cumparat online cu un card furat. Noroc ca sunt un om cunoscut in oraselul meu si si-au dat seama ca nu am putut fi eu hotul.

2 răspunsuri: