| Harasim_Sebi_1999 a întrebat:

Tocmai mi-am cumparat un Allview x1 xtreme si am crezut ca o sa fie cel mai bun telefon pe care o sa il am, insa astazi butoanele de volum si power nu mai functioneaza, l-am descarcat la maxim, l-am pus la incarcat pe inchis, s-a deschis iar acum daca il scot de la incarcat nu il pot deschide iar LED imi arata ca inca se incarca.
Ce pot face?
Garantia imi acopera asta?
NU l-am scapat pe jos.
Va rog raspuns rapid
Multumesc :*

6 răspunsuri:
| adrianbestboy98 a răspuns:

Logic ca acopera e defect de fabrica nu de la tine telefonul e f bun doar ca ai avut tu ghinionu de a nimeri unu stricat

| Anon03 a răspuns:

Are dreptate adryan dar data viitoare eu zic sa il cumperi tu si sa nu comanzi!

| viotedy a răspuns:

Du-l la garantie imediat. Putea sa fie orice firma si sa se nimereasca defect.Si cere sa-ti scrie pe certificat perioada cat sta la reparat.

| TheCosmin02 a răspuns:

Daca te-ai loat o prostie de telefon ia-ti ceva de calitate
ia-ti ceva Samsung daca vrei iti dau niste exemple spune-mi cam cat esti dispus sa dai pe el si iti spun eu

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Fa o copie de pe garantie si factura. Impacheteaza telefonul cu toate accesoriile, cum a fost, pune acolo copia dupa factura si garantia in original. Ia legatura cu cei de la magazin si intreaba-i cum trimiti telefonul. Sa pastrezi chitanta de trimitere si cea de primire inapoi. Daca-l tin mai mult de 15 zile trebuie sa scrie in garantie.

| Harasim_Sebi_1999 explică:

Pot sa va dau funda la toti? Multumesc de raspunsuri!