Adică ai primit un HTC Wildfire S? Ei bine, în timp te vei obișnui și vei reuși să scrii mai repede, îți recomand să treci pe Predictive text input. În orice caz, nu se poate să scrii la fel de repede ca pe unul cu tastatură qwerty fizică, nu e natural, orice deținător de telefon cu touch știe asta.
Dacă vrei să îl vinzi, pot să îți ofer poate chiar prețul cerut, fără negociere. Dă-mi un mesaj privat în privința asta, dacă ești interesată.
Buna!
In primul rand, daca ai avut qwerty, ai fost invatat cu o tastatura fixa, nu se misca, "nu nimic", ca sa spun asa.
La tastatura de pe telefoanele cu touck-screen, e mai greu de scris deoarece e foarte sensibila si daca te misti putin mai la stanga ti se schimba litera.
Eu am touck-screen din Craciun si m-am obisnuit sa scriu cu el. Nu scriu foarte repede ca imi iese total altceva.
Si tu nu ai o problema, e greu sa faci trecerea de la qwerty la touch. Ce ai putea sa faci, este doar sa ai rabdare pana te obisnuiesti.
Sper ca te-am ajutat!
Eu la fel am de asta mobil sensorniy si prima data greu scrieam, cand voiam sa apas pe o litera se primea pe alta, dar peste vreo kitva timp mam deprins si acum pot scrie foarte bine! O sa te deprinzi si tu peste kit va timp! succes!
Jasminee întreabă:
anonim_4396 întreabă: