Păi cum de a pierdut telefonul cu tot cu cartelă, nu i si mai aminteste daca l a pierdut sau la uitat undeva sau poate i-a fost furat, e ciudat ca nu a reclamat la politie, si s-a dus sa ia alta cartelă, normal aia care a pierdut-o trebuia blocată, sa nu o poată folosii nimeni. El a vrut alta cartelă si ăstia de la Orange l au "prins" si i au bagat pe gît un telefon nou, șmecherii.
Am precizat mai sus ca am suspendat cartela aceea direct de pe site-ul lor.
Perfect
Cum adica "pai cum de a pierdut telefonul cu tot cu cartela"? Putea sa le piarda si separat?
Nu i-a fost furat! l-a pierdut! politia nu are treaba
Ar fi util sa mearga mama ta la Orange si sa verifice daca l-a trecut pe tatal tau ca si co-titular de contract (sau orice calitate contractuala care sa ii permita modificari de contract). Poate a facut-o si a uitat.
Daca Orange nu pot produce dovada ca tatal tau avea dreptul de a modifica contractul, atunci mama ta sa ceara rezilierea pe loc. Daca fac ORICE fel de talente, sa le spuna ca ii reclama la ANPC. Eventual sa aiba numarul pregatit - este 0219551 - si sa sune imediat chiar cand este la Orange, daca este nevoie.
In orice situatie trebuie sa ramana calma si sa vorbeasca frumos/politicos.
Cand e vorba sa ia bani multi... Dar cred ca tatal tau figura pe undeva ca utilizator a unei jumatati de abonament. Ca altfel, nici o cartela noua nu ii dadea.