Recomand mai degraba Huawey P9 Lite. L-am achizitionat acum cateva luni, sunt multumit de el, nu mi-a facut nici o problema si m-am uitat la comparatii intre cele 2 si mai in toate a aratat ca P9 Lite este mai bun.
Da,merita deoarece are o capacitate destul de mare a bateriei si este dual SIM.Memoria este de 16 GB, asta insemnand ca nu vei mai avea nevoie de card de memorie(depinde daca vrei mai multa).De asemenea este capabil de o mare viteza, de 4G.Eu cred ca merita.
Scriu acest mesaj de pe un Samsung Galaxy j5 (2016).
Sunt complet multumit de el
Dupa 7 luni de utilizare in care l-am aruncat, mi-a cazut din buzunar si inca mai e functional.
Singurele defecte pe care le-am descoperit sunt :
1.Are putin lag cand il deschizi.
2. Daca scrii repede ramane in urma.
Desigur la inceput nu avea acele defecte.
Isi merita bani.
Detin un j5(2016),calitate pret este destul de ok, dar are multe defecte:se zgarie repede (pe capac, pe ecran). Piciorusele capacului se rup repede, daca umbli des la baterie/cartela asta va fi o problema.Dar cea mai are e temperatura, daca afara sunt peste 40 de grade si telefonul este prea mult timp efectiv numai poti pune mana pe el, dar in ansamblu isi merita bani, si cateva chestii pro:baterie buna, camera spate cu un focus foarte ok
Și eu am Samsung Galaxy S5 2016e foarte bun. cera face poze excelente are mult spațiu de stocare iar aspectul sau nu lasa de dorit. spatele mat îmi place.recomand acest telefon!
borz întreabă: