| Empiru a întrebat:

Buna ziua TPU. Va adresez o intrebare la care pana acum nu am gasit raspuns. sper sa ma puteti ajuta.

Am un HTC One S, sistem de operare Android 4.1.1. Vreau sa imi spuneti cum pot securiza dezinstalarea aplicatiilor si blocarea accesului in ele. o parola ceva. Se poate?

Va intreb deoarece mi-am instalat un nou program de securitate numit Lookout, imi place foarte mult si as vrea sa il cumpar premium. dar daca varianta cu blocarea accesului si dezinstalarea aplicatiilor nu exista. as renunta din pacate.

7 răspunsuri:
| Ykuzo a răspuns:

Instaleaza aplicatia-antivirus Comodo Mobile Security si are si optiunea de blocare a unei aplicatii iar cand incerci sa intrii in ea iti cere parola plus ca este si un antivirus destul de bun pentru un telefonwinking Bafta

| Empiru explică (pentru Ykuzo):

Nu vreau alta aplicatie. imi place aplicatia Lookout, vreau o aplicatie macar pentru blocarea acesului in alte aplicatii nu si antivirus.

| Ykuzo a răspuns (pentru Empiru):

"Nu vreau alta aplicatie."
"vreau o aplicatie macar pentru"

Te hotarasti? Nu te mai pot ajuta.

Acel antivirus blocheaza doar accesul in el nu in toate aplicatiile!

| Ykuzo a răspuns (pentru Empiru):

Cine ti-a spus acest lucru? Blocaza si accesul in antivirus si accesul in aplicatiile selectate. Cauta si ai sa gasesti, doar daca te intereseaza programulwinking

Tu mi-ai spus, asta am inteles prin : "Instaleaza aplicatia-antivirus Comodo Mobile Security si are si optiunea de blocare a unei aplicatii"
A unei aplicatii ai spus. m-am gandit ca la aplicatia in sine. dar un program care sa blocheze si galeria de poze?

| AnonimusGate a răspuns:

Eu folosesc file manager poate ti bun succeswinking