Eu de Samsung sunt foarte.multumit, dar si Iphone tine. Samsung e mai ieftin si modelul pe care il cumperi depinde de uzul pe care vrei sa i-l dai, la ce nivel il folosesti, ce astepti de la el. Pe de alta parte telefoanele Xiaomi de exemplu, din experienta mea si a prietenilor si familiarilor care au, sunt super bune si mai economice desi deja si ei au inceput sa urce preturile. Ia unul cu garantie.
Telefoanele astea scumpe au ajung o fita mai mult.
Si un telefon de 500 lei poate sa iti intre pe retele sociale, sa faca poze, sa filmeze, sa ruleze jocuri. Mai pui inca vreo 500-700 lei si iti iei un telefon la care aceste functii sunt imbunatatite. Dar nu are rost sa mai pui inca 3000 lei ca sa iti iei un iPhone de ultima fita, doar daca vrei sa te lauzi cu el, dar nici asa, in trecut iPhone-urile ieseau in evidenta prin desingn-ul lor si acum seamana cu Huawei si cu alte telefoane.
Eu nu vreau pentru fita.stiu ca si unele teefoane ieftine sunt bune.de exp eu am Samsung j5 si n am avut nicio problema cu el pana acum cateva saptamani..de asta ma gandesc sa mi cumpar alt telefon. Oricum si a meritat banii..il am de vreo 3 ani si ceva
Nu vreau sq ma laud cu nimic.ptr ca niciodata nu mi-a placut sa o fac
Scump nu întotdeauna semnifică...bun.
Ai net, deci poți să folosești Google și să cauți telefoane bune.
Ce trist e să nu cunoști alți fabricanți.
Eu prefer si am Samsung.
Android iti ofera mai multa libertate si mai multe posibilitati, pe de o parte si pe de alta parte chiar daca nu conteaza banii, nu e chiar totuna pretul, care la Iphone e mai mare si nu justifica diferenta, dupa parerea mea.
Dar pentru gusturi sunt culorile, sunt convins ca vei primi opinii diferite si tu trebuie sa stii ce anume astepti de la acel telefon.
Nu e totuna nici sa spui Iphone 6 si Samsung Galaxy S10 1Tb, sau invers.
Vreau doar un telefon bun car3 sa si merite banii.nu vreau sa arunc bani asa de aiurea(mai ales ca banii se castiga asa de greu..cand iti place munca cinstita)de asta am si scris aici. Un telefon car3 sa ma tina cat mai mult timp..de asta am si spus ca poate sa fie si un pic mai scumput.
Eu de Samsung sunt foarte.multumit, dar si Iphone tine. Samsung e mai ieftin si modelul pe care il cumperi depinde de uzul pe care vrei sa i-l dai, la ce nivel il folosesti, ce astepti de la el. Pe de alta parte telefoanele Xiaomi de exemplu, din experienta mea si a prietenilor si familiarilor care au, sunt super bune si mai economice desi deja si ei au inceput sa urce preturile. Ia unul cu garantie.
Uite, cele mai puternice telefoane din lume in momentul asta sunt
1. XIaomi MI 9
2. Samsung Galaxy S10+
Amandoua sunt foarte bune, din materiale premium, cu un aspect extraordinar si ca performanta vezi cam unde sunt. Diferenta? Cateva mii de lei
Eu ti-as zice sa te duci din prima pe Xiaomi Mi 9 pentru ca versiunea de Android de pe el (MIUI) este mult peste cea a Samsung-ului (OneUI) de care toti incep sa se planga si pe langa asta cand Samsung nu o sa mai updateze S10-le, MI9 o sa primeasca in continuare mult si bine update-uri si aici ma refer la update-uri adevarate, nu lucruri moinore.Pe partea de soft Xiaomi mereu si-au respectat clientii. (Xaiomi Redmi Note 4 primeste update-uri de 2 ani jumate si inca este aproape la zi cu toate dispozitivele Xiaomi de acum, datorita unei erorii au ramas in urma cu 2 versiuni la acest model, dar cand o saa rezolve o sa treaca direct la ultima versiune)
Samsung in schimb are display-ul extraordinar (Samsung face multe greseli, dar macar la display sta foarte bine)
Deci tu alegi... vrei un telefon cu display mai bun, dar suport putin sau unul cu display mai slab decat S10+ (si display-ul MI 9-ului este foarte bun), dar cu suport pentru mai multi ani.
A da si de iPhone nu mai vorbim...prea overpriced
Am inteles ca Samsung a luat fata telefonului iphone. daca tot dau un ban as vrea sa si tina de banii aia si sa mearga si bine
Va multumesc mult pentru ca ati acordat timp postarii mele? inca nu m-am decis...dar tind spre Samsung. O sa ma mai gandesc.o sa mai recitesc mesajele voastre.
IPhone normal.Cel puțin asta e părerea mea... Dacă vrei sa îți merite banii, Iphone XS MAX, iPhone xr, iPhone xs sau IPhone 8 plus...
Esti ultimul ratat vorbesti deparca traiesti la tara.Niciun iPhone nu-si merita banii
Tu gandesti macar ce Zici? Pff am zis ca asta e parerea mea. si mersi ca sunt cea mai mare ratata, dupa tine bineinteles... lmao
"Ratata"....eu acum observ ca esti fata.Pai atunci se explica prostia foarte clar.
FETELE (in general in RO) sunt pamant la technologie...asa ca tine.
Daca tu zici ca iPhone XS la 1.000 si ceva de euro merita mai mult decat cel mai bun telefon din lume, adica Xiaomi Mi 9 la 580E, nu te supara pe mine, dar esti proasta
"Pământ la technologie" am trăit sa o vad și pe asta ..Jesus ce oameni...Din punctul meu de vedere as alege IPhone XS ..am și zis ca asta e părerea mea ..Nu inteleg de ce ma faci proasta ..Am și zis It’s my opinion! Anyway ..thanks
Esti proasta la acest capitol, in rest nu pot sa-mi dau cu parerea, sincer preciez macar ca nu ai inceput cu injuraturi d-alea de oameni redusi
Si omul nu te-a intrebat ce ai alege tu, a intrebat ce merita si spui ca merita ceva pe baza unor informatii nu ca tine, ca iti place tie marul de pe spate.
Btw nici asa nu te-am facut proasta direct, am zis ca esti daca tu consideri ca mai degraba merita un telefon de 1.00E decat unul la 580E care este cel mai bun telefon din lume
Depinde la ce il foloseste, daca vrea whatsapp si Facebook sau insta, la ce un telefon atat de potent? In afara de faptul ca e scump si nu e inegalabil.
Sa nu ma intelegi gresit, spun doar ca fiecare isi cunoaste necesitatile si da, Apple e o marca de lrestigiu. Tocmai de asta platesti marca in pret
Ok man...