Galaxy S6/S6 edge, A5, Huawei mate 10 lite, gasesti si Iphone 5S/6/6S dar trebuie sa ai noroc la ele.
Samsung J5 2017 e telefon foarte ok la banii ăia, bateria tine de te enervează, nu se blochează, aplicațiile se descarcă repede, vorbești la el, dai mesaje e un telefon ok, mai ales varianta negru care este un negru întunecat, nu îți recomand să îți iei un telefon mai performant, dar mult mai vechi deoarece s-a dus vremea la Samsung S6 (plus că nu are microSD), iPhone 5s, iPhone 6 la fel, s-au dus vremea lor, stau prost cu bateria, sa nu mai zic că consumă multe date mobile față de Samsung. Eu am un j5 2017 telefon secundar și sunt foarte mulțumit.
Eu am j5 2016 si nu am probleme cu el il am de 1 an aproape dar a fost nou..la mana a 2 a nu prea recomand cine stie ce sunt cu ele...
La 700 de lei, gasesti s7 sh (sa nu fie edge, deoarece multe fac dungi roz pe ecran). Mai poti cauta si OnePlus 3/3T, Google Pixel 1, iPhone 6s, HTC 10 (ala cu snapdragon 820/1), LG g6, etc. In general orice telefon cu procesorr snapdragob 820, 821, 835 o sa fie bun...sau orice iPhone de la 6s in sus.