| 4evergentleman a întrebat:

Cam cat tine bateria la un un iPhone 12 Pro? Se degradează repede bateria daca stai mult pe el? Am un Realme 8 și tine bateria foarte mult, tine că la început de când l-am luat, mă gândesc că la iPhone scade repede capacitatea bateriei daca stau mult cum stau pe Realme 8. Eu nu știu de ce sunt asa de scumpe iPhone-urile astea că sunt varza pe baterie, un Realme 8 costa 900 de lei nou îl găsești și la 500 și astelalte costa și 9000 de lei dar sunt praf pe baterie nu stiu, dar mi-e greu sa cred sa tina ca un un tel cu android de 5000 la capacitatea bateriei unul de aproape 2900 cum e la iPhone 12 Pro. Sau tine mai mult? Nu am numărat cate ore tine bateria la Realme dar tine destul de mult pentru un telefon așa de ieftin și noi ce căutăm în zilele astea nu sa tina bateria mult la un telefon?
iPhone-ul e un tel așa mai mult de fiță nu duce la jocuri și altele și filme cum duce un mid-range cu android cu baterie de minim 4000.

Eu l-am primit oricum cadou că nu îmi luam eu așa ceva. Apropos cat costa sa pun o folie că huse am văzut că găsesc destule ieftine?

Răspuns Câştigător
| literallythesamebruh a răspuns:

Nu știu, sincer. Nu știu nici ce înseamnă pentru tine "dacă stai mult pe el". Chiar este un ghimpe în coastă acea "sănătate a bateriei" după care te uiți în fiecare zi să vezi dacă a mai scăzut un procent sau nu. O zi de utilizare normală cred că vei scoate cu el, dar nu te aștepta la mai mult de atât. Optimizarea este mai bună decât la android, poate ajuta și asta cât de cât. De aia android-urile au 4500-5000mah, iar cea mai mare baterie de pe un IPhone are în jur de 4300mah și dă clasă tuturor android-urilor de top, dar din păcate doar la asta. Chiar este un telefon "de fiță", limitat din punct de vedere software, pe care l-aș cumpăra doar pentru a face fotografii. Sau poate nici atât, deoarece android vine puternic din urmă cu noile flagship-uri. În fine, dacă ai de gând să îl folosești, cred că va fi ok la baterie, dar nu te aștepta să țină mai mult decât acel Realme. Cât despre folii, și pe acelea le găsești la un preț accesibil, cam pe oriunde.

0 răspunsuri: