| Vladsnllgddvff a întrebat:

Cand apare o actualizare soft ar trebui sa se schimbe interfata relefonului(tema), dar ieri o aparut o actualizare si nu s-a schimbat nimic.Ce poate sa se schimbe?

9 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Nu la toate actualizare se schimba aspectul temei, unele actualizari sunt pentru securitate sau fixuri la niste probleme. Trebuie sa te uiti atent sa vezi ce contine acea actualizare, la mine mi s-a schimbat aspectul temei cand s-a facut actualizarea de la 8.0 catre 9.0 la Samsung

| Bogdan70001 a răspuns:

Interfata sistemului se va schimba decat la un update mare sau trecerea Custom ROM-ului la o versiune superioara
Cum ar fi Samsung Experience -> OneUI sau MIUI 9 -> MIUI 10

In schimb mai sunt si update-urile normal care fie rezolva bug-uri fie imbunatateste performanta, fir aduce lucruri noi

| QuoVadisss a răspuns:

Salut! Cand apare o actualizare de soft a telefonului nu trebuie sa se schimbe neaparat interfata telefonului. Sunt anumite aplicatii din telefon care au necesitat o anumita schimbare, chiar daca nu este vizibila.

| deedlebag001 a răspuns:

Cea mai mare greseala sa actualizezi softul unui telefon, mai ales daca e Android. merge mult mai greu dupa si bateria tine mult mai putin. nu ar trebui sa se schimbe interfata, depinde ce actualizare ii. si eu am trecut la un s8 de la android8 la 9, aceeasi interfata, iconitele sunt schimbate si bateria ma tine mult mai putin

| Demidol a răspuns (pentru deedlebag001):

Buna!
Ai ide cum s-ar putea reveni? Pentru ca si eu am lasat (din nestiinta) sa se actualizeze. In afara de faptul ca nu-mi place cum arata noua interfata, e asa cum spui: bateria se epuizeaza repede, merge mai greu. Am incercat o resetare la starea din fabrica, dar nu a avut efect.

| Demidol a răspuns (pentru Demidol):

*idee. Off!

| deedlebag001 a răspuns (pentru Demidol):

Buna. De revenit nu prea se poate. Doar cu soft-ul luat de pe internet, cu un program special, treaba se face pe proprie raspundere, clar. Dar nu prea merita. Odata ce ai ajuns in punctul asta, chiar de faci downgrade "cu forta", tot la fel o sa iti mearga

| Bogdan70001 a răspuns (pentru deedlebag001):

Amice vorbesti numai cacaturi.Cum **** sa spui ca nu este bine sa faci update?

Un update este mereu binevenit si nicio companie (exceptand Apple big grinDD) nu va trimite update unui telefon care nu-l poate duce te asigur de treaba.Eu nu am Samsung, dar da am auzit ca OneUI mananca mai multe resurse, DAAAR update-urile ce au urmat au inceput sa rezolve din probleme.Ca sa nu mai zic ca daca nu faci update-urile poti fi si tinta unor atacuri sau pur si simplu a unor malware-uri.

"mai ales daca e Android" inca odata dai dovada de prostie nemaivazuta happy In cazul in care nu stii APPLE a trimis update-uri pe iPhone 5S, IPhone 6/6S/6S+ si iPhone 7/7+ update-uri care INCETINEAU DISPOZITIVELE INTENTIONAT si treaba asta doar pentru ca clientul sa-si cumpere un iPhone 8 sau iPhone X. Poti sa zicic ce vrei, dar vreun brand pe ANdroid nu a facut asta niciodata

| Demidol a răspuns (pentru deedlebag001):

Multumesc.