Mare mister cu telefoanele Samsung. Si al meu face din astea. Uneori se incarca in 2 ore, alteori in mai multe desi il bag la aceeasi sursa de curent.
E cablul sau încărcătorul. Daca îl bagi in alta priza decât acasă îți arată diferit? Vezi că nu toate încărcătoarele au aceleași specificații, diferă amperajul și voltajul. La telefonul tau ar trebui sa fie ok încărcătorul de 15 watti de la Samsung. Nu știu dacă l-ai primit cu telefonul sau nu.
Da,l-am primit cu telefonul.
Am 128GB și aveam consumați vreo 80. Am șters din telefon multe poze... aveam vreo 5000, acum mai am 200 și am ajuns sa folosesc vreo 55 GB și acum vad ca se incarca bine. În vreo ora și ceva e full bateria. Când aveam 80 % spațiu ultilizat se incarca în 48 de ore. Asa arata. Bineînțeles că eu scormoneam la el pana îmi arata măcar 6 ore. Nu puteam sa îl las 2 zile la incarcat
Verifica dacă nu e strâns praf în mufă. Când îl bagi sta bine cablul în telefon? Nu se mișcă un pic? Dacă e și mai vechi sunt șanse mari sa ai praf în mufă. Cel mai ușor se curăță cu un ac și o picătură de alcool în mufă. Vezi sa fie stins telefonul