| 4evergentleman a întrebat:

Când cumperi de exemplu un iPhone 12, 13 când ți-l dă nou din magazin îți oferă la el ca și accesorii și încărcător cu cablu și folie sau ți-l dă fara astea? Că am un iPhone nou și vreau să îl vând dar nu are aplicata folie și nu am husa la el,mă gândesc că e un mare minus sa îl dau așa, măcar o husa sa achizitionez la el și folia sa o pună cel ce o va cumpăra că poate vrea să își pună o folie scumpă ce eu nu mi-o permit și dacă cumpăr una ieftina poate mai rău îl încurc așa că o să cumpăr o husa.
E un preț corect daca îl pun la 2600 de lei pe OLX neavând folie și cutie? E nou neumblat in el și de 256 de GB? Garanția nu o am la el, l-am primit cadou.

Răspuns Câştigător
| Maria899 a răspuns:

Buna, când cumperi un iPhone de la generația noua in sus nu mai primesti, accesori la el. Primesti doar cablu USB la el. Folia și husa ti o cumperi doar tu.

| Solann a răspuns (pentru Maria899):

Ce prostie! Se considera ca toti au avut pana acum iPhone si pot folosi accesoriile?

| 4evergentleman explică (pentru Maria899):

Nici măcar încărcător? Doar cablu? deci folie au pusă, al meu nu are, înseamnă că măcar folie trebuie sa cumpăr și să o aplic că sa îl vând

7 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns:

Poate l-ai furat de n-ai garantie happy sau cineva la pierdut si l-ai luat, altfel daca ai primit cadou de ce nu poti cere garantia de la persoana de la care ai primit?

| 4evergentleman explică (pentru cfrtobias):

Au rămas actele in străinătate și cutia. Și alții sunt cu grămada care le vând fara garanție asta nu înseamnă că toți l-au furat. Eu l-am primit cadou de ziua mea și mi-a dat doar telul și un încărcător, dar nu am umblat la tel deloc nu i-am pus nici iCloud nimic.

| Solann a răspuns:

Husa nu se da. Doar cablu de incarcare. Folia e aplicata.

| 4evergentleman explică (pentru Solann):

Înseamnă că trebuie să aokic o folie daca vreau sa îl vând fara nu îl va lua, ciudat e că telul e nou din magazin și nu are folie pusă. Daca îl vând fara folie mă gândesc că e un mare minus și vs conta pentru client nu?

| Solann a răspuns (pentru 4evergentleman):

Din ce spune Maria, se pare ca nici folie nu se mai da.
Tu da-l asa cum este. In cutia lui.