Daca e nou, ai bateria separat impachetata in cutie. O bagi in telefon, si folosesti telefonul normal (nu incerca sa o termini prea repede cu jocuri etc.). Cand se termina bateria o incarci normal si cam atat.
P.S: Am si eu un galaxy s3 si ma tine bateria cam 4-5 zile pentru ca am bagat o aplicatie Battery Doctor - ti-o recomand si tie, e free.
Noile generatii de baterii nu mai au nevoie de formatare. Folosesti telefonul normal inca din prima zi
Ca sa ii formatezi bateria stai pe el pana se descarca de tot adica pana se inchide apoi il bagi la incarcat timp de 12 ore apoi iar stai pe el pana se inchide iar apoi air il bagi la incarcat 12 ore apoi inca odata si gata i-ai formatat bateria. Apropo cand il bagi la incarcat este bine sa nu stai pe el deloc. Funda
Ii consumi bateria, si apoi il tii mult la incarcat.Asa iti "instruiesti" bateria sa te tina cat mai mult .
Buna! dupe ce l-ai descarcat COMPLET trebuie format 12 ore la incarcat INCHIS! faci asta de 3 ori, deci recapitulam : s-a descarcat telefonbul, il pui la incarcat timp de 12 ore inchis, apoi il scoti iti faci treaba, s-a descarcat procedezi la fel inca de 2 ori!
Gresit! Nu mai e nevoie de asa ceva, bateriile noi au alta tehnologie de fabricatie.