Nu, de unde ar stii robotul ca ăla si a schimbat numarul, de obicei sună si nu raspunde nimeni pe vechiul numar daca cel care a avut numarul a pierdut sau a aruncat cartela, poate ca nici nu era pe abonament, ca atunci daca era pe abonament si pierdea sau i se fura telefonul, mergea la firma unde avea abonament si il rezilia îi închideau ei abonamentul, ca acela care la furat sa nu poata vorbi pe numarul lui.
Treaba e ca habar n-am daca si-a schimbat sau pierdut telefonul dar cand sun persoana respectiva, suna normal dupa baga robotul:"persoana apelata nu e disponibila momentan" sau persoana apelata nu raspunde momentan, incercati mai tarziu" si de blocat numarul nu mi l-a blocat
Si e asa de cateva zile.
Suna o cu numar ascuns si vezi daca i ti raspunde cand nu vede numarul de pe care apelezi, sau suna o de pe alt numar care nu il are in contacte, si aflii ce s-a intamplat, te a blocat pe numarul tau, sau daca stii unde locuieste fa i o vizita acasa si intreaba persoana are ceva cu tine sau din ce cauză nu i ti raspunde cand o suni.
Nuu pai asta ziceam, ca au sunat mai multi prieteni pe persoana respectiva, chiar si cu numar privat si degeaba
Probabil are doar telefonul stins cine stie.
Am inteles! Unica solutie este sa te duci la ea acasa sa vezi ce face