| KodrutZ a întrebat:

Cand te gandesti la Vodafone, ce culoare iti vine prima in minte?

Răspuns Câştigător
| pusik a răspuns:

Kaki spre rosu verzui cu tenta de ticlam big grin

21 răspunsuri:
| KodrutZ explică:

Mi se pare una dintre cele mai stupide intrebari din oracol de pina acum. Nu de alta, dar nu ma pot gindi decit la Maro, din motive evidente...

| Gaby405 a răspuns (pentru KodrutZ):

Deci:
1) Nu pot sa cred ca ti.ai raspuns singur la intrebare si
2) De unde dracului maro cand sigla Vodafone-ului este ROSIE? (https://www.google.ro/......https?/ ca sa te documentezi si tu un pic )

| ゼロの a răspuns (pentru Gaby405):

Da, dar la mine in oras (Timisoara), intr-o piata, magazinele de unde poti lua reincarcari pentru Vodafone arata sigla cu maro (in loc de rosu) si galben(in loc de alb). big grin Probabil candva(1997) erau rosii cu alb, dar de la soare si ploaie, zapada s-au facut asa. Poate si el a vazut acea sigla. big grin

| KodrutZ explică (pentru Gaby405):

1. La citi urla sus si tare pe aici evidenta unui dumnezeu invizibil si putin posibil, poti sa crezi ceea ce vezi. Nu mi-am raspuns pentru tricou sau alta penibilitate, ci fiindca am uitat sa mentionez treaba asta in intrebare. Ghinion, graba strica treaba...
2. Fiindca e o firma de... - completeaza spatiul punctat si vei cistiga un aifon!

| Gaby405 a răspuns (pentru KodrutZ):

2. Fiindca e o firma de... CACAT P.S. se scrie "iPhone"

| KodrutZ explică (pentru Gaby405):

Bravo, ai cistigat un aifon de la Vodafone! Suna la 000-000-6677788 pentru a iti revendica premiul! happy

| Shammal a răspuns (pentru KodrutZ):

Mare adevar graiesti, i-am inteles cand ne puneau sa alegem intre mai multe firme, produse... da cu asta au exagerat sa te puna sa alegi intre 2 reclame, laughing reclame! ale aceleasi firme si apoi inca o intrebare despre aceeasi firma asta aduce a culoarea Maro si evident vine de la cacao
poate au prins un contract bun cu firma respectiva, felicitari si aici nu sunt ironic

| KodrutZ explică (pentru Shammal):

Oracolul e un mod foarte inteligent de a face studii de piata si, de ce nu, de a stabili profiluri individuale utilizatorilor. Iese o baza de date numai buna de trimis la SRI si la diverse companii interesate...

| onlyme2851 a răspuns (pentru Gaby405):

Maro..de la... "cacao"...

| PedoBarbie a răspuns:

Portocaliu.

| Xtadelo a răspuns:

Roz.

| Xenya a răspuns:

Buna!
Ma gandesc la rosu.
O zi buna!

| TheDifference a răspuns:

Intrebarile din oracol devin din ce in ce mai stupide.

| ๖ClaSSic a răspuns:

Rosu, evident. (culoarea dominanta in sigla) - https://www.google.ro/......ps?/search

| Ryuunosuke a răspuns:

Rosu

| ๔єภเร1923๔єภเร a răspuns:

Roșu. Reclamele TV ne influențează foarte mult.

Răspuns utilizator avertizat
| Bragi a răspuns:

Fratilor! Ce intrebări de,, savant''de renume mondial!
Mai era una de,, renume mondial '' 'Leana Ceaușescu -esti cumva reâncarnarea odioasei?

| MasterGamerEddy a răspuns:

Rosuuu

| AnaFashionista a răspuns:

Rosu happy

Întrebări similare