| DenisIonut01 a întrebat:

Care din cele 2 telefone e mai fain? :)
precizez ca nu pot sa ma hotarasc deoarece Nokia x3 imi place ca folosesc mult telefonul ca mp3 si Nokia c3 pentru ca are wireless

http://www.telportal.ro/telefoane/comparatii_intre_Nokia _X3_si_Nokia_C3.htm

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut! NU are sens..are WiFi, dar are pentru Routere doar B/G... Ultima serie de routere este N, iar daca tu acasa ai N, nu o sa iti mearga..Deci nu recomand sa schimbi X3ul cu C3ul.
Sper ca te-am ajutat!

| DenisIonut01 explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Vreau sa cumpar si nu ma hotarasem care din cele 2 dar cum ai spus poate nu e compatibil cu ruterul raman la x3

4 răspunsuri:
| IQBoxGeek a răspuns:

Salut! Iti recomand Nokia C3, pentru ca are Wifi b/g si e foarte util sa te poti folosi de asta uneori. In plus, tastatura e mult mai ok la C3, nu numai pentru ca e QWERTY, dar butoanele sunt mai bine definite decat la X3. Daca vrei sa folosesti ca mp3 player, x3 are in plus doar tastele de control, in rest au aceleasi functii. X3 vine cu 2Gb microSD la pachet, dar cu diferenta de bani dintre ele iti iei un card de 16Gb pentru C3 si intra ceva muzica pe el. Pentru functia de audio play e util faptul ca C3 are bateria mai mare. Ca back-up pentru Android-ul tau, Nokia C3 isi va face treaba bine is cred ca vei fi multumit.

| danydd a răspuns:

Ia-ti un smartphone cu android lasa nokia.Nokia o sa iasa de pe piata in curand

| DenisIonut01 explică (pentru danydd):

Am un android, vreau cv classic pentru sa ma tina mult bateria in mod telefon si mp3