anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e faza cu toți fanii Xiaomi, Oppo? Eu nu-i mai suport.
Dacă mă uit pe eMag la un Pixel 4 de 4000 de lei, o să văd unul care zice că flagshipul lui OnePlus de 1500 bate orice telefon. Sau cineva întreba care e mai bun dintre Pixel și iPhone și apare unul care zice "cumparăti oneplus 6t".
Noi nu ne ducem la produsele lor să le criticăm.
Care e treaba lor dacă cineva vrea să cumpere un telefon mai scump? :/

12 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns:

Esti sigur ca vrei sa te dai mare cu imbcilitatea de iPhone?!?
care nu are buton de back big grin

| anonim_4396 explică (pentru JicaContra):

Era ironic (de altfel, tipic). big grin
Mi se pare amuzant că nu vreți să păreți săraci dar scoateți în evidență că aveți un telefon mai bun la un preț mult mai mic.
"imbecilitate", *cough, cough* :-&

Răspuns utilizator avertizat
| JicaContra a răspuns (pentru Excalibur09):

Ce nu intelegi? detest Apple tongue~~~~~

| JicaContra a răspuns (pentru Excalibur09):

Aha, deh,
intr-adevar erai ironic, prea obosit cand am scris raspunsul ca sa imi dau seama big grin

| alexalx1234 a răspuns:

Nici noi nu-i suportam pe cei care se caca pe ei ca au iPhone sau Samsung. Ei platesc doar pentru brand. Telefoanele alea, cel putin Xiaomi au specificatii foarte ok la un pret foarte decent. Sunt telefoane de firma exact cu aceleasi specificatii, dar mult mai scumpe si nu merita sa dai mai mult pe un telefon cu specificatii identice cu cel mai ieftin. Eu de exemplu am Redmi K20 Pro cumparat cu 2000 de lei si are un procesor de nivelul lui Galaxy S10, doar ca nu e waterproof si nu are camerele la fel de performante ca S10, in rest sunt foarte multumit de el.

| anonim_4396 explică (pentru alexalx1234):

Primul lucru care îmi sare în ochi; întotdeauna menționați prețul.
Atâta timp cât nu vă puteți lua un iPhone sau un Pixel curat, de ce vă dați cu părerea? Eu am avut Xiaomi și nu mi-a plăcut. După 2 ani avea ghost-touches și era programat pentru overheating. Doar că acum nu mă duc la Mi Note 10 să zic că e mai bun 11 Pro, așa cum fac alții la iPhone (și în general la orice e mai scump).

| alexalx1234 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate al tau o fi avut probleme din fabrica. Eu am avut Redmi Note 7, Pocophone F1 si acum am K20 Pro. Nu am avut probleme cu ele. De ce imi dau cu parerea? Dupa tine omul nu are voie sa isi dea cu parerea ca nu isi ia nu stiu ce telefon scump doar ca sa para interesant in societate. Nu sunt obligat sa imi placa exact aceleasi telefoane. Fiecare are preferintele lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mă faci să râd. O să zic de la început că nu meriți atenția mea.
Înainte de a spune ceva absurd ai ceva argumente sau vorbești din pură frustrare?
1. Ai mințit din primă fază, nu am zis că sunteți săraci. Am zis că întotdeauna menționați prețul, inclusiv tu. Voi creați impresia asta, că vă luați Xiaomi/Oneplus doar pentru că sunt mai ieftine. Și oricine știe că mărcile astea au evoluat atât de mult pentru că oferă telefoane ieftine. Nu-i logic?
2. Nu am habar de tehnologie dacă nu am aceași părere ca tine? După tine, un telefon cu specificații mai mari este automat mai bun? Mai ales dacă este mai ieftin? În cazul ăsta, vezi prost. Am mai mult habar decât tine și oricine vrei tu, întrucât tehnologia e domeniul meu.
Ipocritule! Să ai o zi bună. ☺️

| Cksihja a răspuns:

Sunt reclame nu sunt oameni adevărați.