J7 are rezolutie FHD ( 1080x1920, 400 dpi ), iar J5 are HD ( 720x 1280, 280 dpi ). J7 are diagonala cu 0.3 inci mai mare.
j5 are unele modele cu memorie dubla ( 32 GB > 16 GB ).
La benchmark j7 s-a descurcat mai bine fata de j5 (5489 vs 5258). j7 are viata bateriei mai mare, difuzoare mai bune.
In concluzie, j7 s-ar descurca mai bine decat j5 la jocuri, dar diferenta nu e mare.
Eu spun ca e mai bun J5, eu am J5 si este foarte bun, are si ecranul destul de mare, si crede-ma ca, in afara de faptul ca S8 are scanarea irisului si ecranul mai mare si pe margini, face exact același lucru ca J5. Un prieten are S8 de 3 săptămâni si... Daca il vezi poti sa spui ca avea. E sparta carcasa, si avea husa cand a picat, crede-mă. Faci ce vrei. Eu doar mi-am dat cu părerea. Sper ca te-am ajutat.
Ionică, J7 e mai scump, ăl'lalt mai ieftin, J7 are 3Gb RAM, ăl'lalt doar 2Gb RAM, j7 e mai mare, ăl'lalt mai mic, J7 are rezoluţie full HD, ăl'lalt doar HD,... E evident, ca unul e mai bun ca altul. Ghici-ghicitoarea-mea-care-e
Trebuie sa te uiti pe un site de specialitate sa vezi care e mai performant, adica sa te uiti atent la componente.
Sunt I D E N T I C E din punctul asta de vedere
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8675&idPhone2=8705
acelasi cipset, acelasi CPU, acelasi GPU
insa (evident) j7 e mai bun pentru ca vine cu 3G ram, iar J5 are 3G numai editia Pro
Pt gaming?
Tu chiar vorbesti serios?
Detii doua telefoane ce le poti folosi pentru chemari, whatsapp, Facebook si cautare google.
Ciprian363636 întreabă:
Aeruleviatamea întreabă: