| Stefcos a întrebat:

Care este cea mai buna oferta pentru internet international si valabilitate la cartela?

6 răspunsuri:
| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Pai ce inseamna international, ca in UE ai acelasi internet ca in Romania cu 3 - 5E nelimitat.

| Stefcos explică (pentru medicveterinarbucuresti):

Nu prea cred. Dacă nu ai internet international sau internet in roaming nu iti merge internetul.

| medicveterinarbucuresti a răspuns (pentru Stefcos):

Te contrazic, am calatorit in Europa cu abonament de 4E si nu am platit nimic suplimentar. Uite ce spune site-ul oficial al UE:

"Când ieșiți de pe teritoriul țării de origine pentru a merge în altă țară din UE, nu trebuie să plătiți taxe suplimentare pentru utilizarea telefonului mobil. Este vorba despre așa-numitul roaming la tarife naționale. Apelurile (către telefoane mobile și fixe), mesajele (SMS) și serviciile de date (navigare pe internet, streaming de conținut muzical și video) sunt facturate la prețurile naționale, adică veți plăti pentru ele ca și cum v-ați afla în propria țară.

Aceeași regulă se aplică și apelurilor sau mesajelor pe care le primiți când sunteți în străinătate. Nu veți plăti taxe suplimentare pentru a primi apeluri sau mesaje când vă aflați în roaming, chiar dacă persoana care vă contactează utilizează un alt operator."
Uite si linkul de acolo: https://europa.eu/......dex_ro.htm

Ce cartela folosești(operator)? Pe site-ul Vodafone zice ca doar dacă ai abonament în roaming sunt incluse și beneficiile care le ai la acel abonament pentru tara de reședință...

| medicveterinarbucuresti a răspuns (pentru Stefcos):

Vodafone, abonament de 4E pe luna. Cred ca cel mai simplu le faci o vizita la ghiseu.

Ai opțiune de roaming activa?

Întrebări similare