anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai buna reatea de telfonie din punct de vedere al abonamentelor si nu numai. Argumentati. Multumesc anticipat :]!

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Cel ce conjuga pronume de mai sus are dreptate intr-un fel.
In primul rand, nu trebuie sa te uiti la care este cea mai buna. Trebuie sa vezi care retea este cea mai folosita de prietenii, colegii si familia ta. Daca ei toti au pe Vodafone si tu ai pe..Zapp, o sa te stoarca de bani la fiecare minut national pe care il consumi.
Dar, cea mai buna retea (din punctul meu de vedere) este ORANGE.
In Primul rand. Abonamentele sunt facute si organizate foarte bine, nu ca la Cosmote, de nici nu stii care e care. PE MINE NU MA INTERESEAZA SA STIU CA E XXL SAU XS, MA INTERESEAZA CAT COSTA!
Si iti dai si tu seama - Delfin este pentru copii, sau pentru cei ce consuma putin, Cangur este pentru cei ce desi nu vorbesc mult, au un telefon bun, si doresc ceva mai mult net si preturi mai atractive la telefoane, si Pantera este in general pentru cei ce au SII, Note, etc. Ce au nevoie de foarte mult internet si minute nelimitate.Si astia de la Orange au gandit-o foarte bine, au facut ei cumva sa fie preturile mai scumpe decat erau inainte - prin detalii foarte migaloase - si pentru asta.ce pot sa zic, ii respect!
In al doilea rand, Preturile Telefoanelor.
Astea sunt cele mai ieftine, CLAR! Vodafone le are mult mai scumpe, si Cosmote..pai mi-e frica sa intru pe site-ul lor, ca nu pot sa gasesc nimic. Sunt mai ieftine ca la Vodafone, dar tot scumpe fata de Orange. Diferenta este ca la Cosmote ai mai multe telefoane!
In aceeasi ordine de idei, Orange este adresat unei linii de abonati. Orange se bazeaza pe cei tineri, care folosesc mult internet. Aceasta retea da, fara nici o indoiala, cel mai mult internet. Adica te si uiti pe acele reclame de la TV si vezi - abonament de 25 de euro la Cosmote - 200MB de net. Fara suparare, dar cu Pantera 23 ai 1GB de net!
Si nu ca ar conta atat de mult, dar site-ul lor. Asta cred eu ca arata cat de mult le pasa de clientii lor.
La cosmote, este un chin sa intri. La Vodafone mai merge, dar la Orange ..astia macar le pasa de noi!
Sper ca te-am putut ajuta!

| anonim_4396 explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Multumuesc foarte mult! :] Problema e ca eu nu sunt multumita de Orange. M-am mutat de pe Cosmote recent deaorece aveam probleme cu semnalul si nu telefonul era de vina. Mama e pe Orange, tata pe Vodafone iar eu cum ti-am spus pe cosmote. Maicamii i s-a nazarit sa ma mute pe alta retea, dar nu stie pe care datorita abnamentului, cum ai spus si tu cam prost organizate. Vrea sa ma mute pe Vodafone, dar i-am spus sa se informeze la Cosmote [mie imi place mult si nu prea as vrea sa ma mut pe alta retea] in legatura cu niste abonamente mai iesfitine dar cu mai multe minute. happy Oricum parerea fiecaruia conteaza! :]

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai dreptate!
Pai..se pare ca toata lumea din familia ta este pe alta retea. daca nu vorbiti prea mult intre voi, nu este o problema prea mare. Dar daca ai TOTI prietenii pe. Vodafone sau cosmote sau.ce dracu' o fi, ar trebui sa te duci pe reteaua aceea! Si. daca rei internet, tot Orange recomand! Stiu problema cu semnalul si am mai auzit-o, dar eu personal nu prea am avut-o
Succes!

Mersi mult! happy

NPC! Funda la primul raspuns? big grin

laughing ok

Esti sigur ca la primul?

Aaa.da? adica..eseu' ala de 50 de pagini!

Te-am intrebat pentru ca primul raspuns a fost a lui Benessere.

Ms pentru intelegere laughing

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sint asemanatoare. Cea mai buna este cea in care sint majoritatea cunoscutilor (familie, prieteni, colegi, etc) pe care ii suni, ca sa nu ai costuri suplimentare.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dap...problema e ca toat familia, aproape, sunt pe retele diferite. Mama e pe Orange tata pe Vodafone iar eu pe cosmote =]]. Acum maicamea vrea sa ma mute de pe cosmote, nu stiu pentru ce motiv eu sunt multumita, dar e nehotarata laughing. De aceea am pus intrebarea happy

Probabil vrea sa te mute exact pentru costuri. Sa fii cu ea in aceeasi retea. E mai bine cu mama decit cu tata, nu-i asa?

Nu...nu e asta motivul tongue