| Botez_Gabi_1971 a întrebat:

Care este mai bun iphone4 sau Samsung s2?

14 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

CATEGORIC Samsung Galaxy S2 I9100, deoarece este mai performant dpdv tehnic.

Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......69_167.php

Toate cele bune.

| RB26DETT a răspuns:

Http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3275&idPhone2=3621 aici vezi exact care este mai bun si la ce unul fata de celalalt. cea mai mare problema a iphone-ului este ca prin bluetooth primesti si trimiti fisiere doar de pe iphoneuri

| MaxKiller911 a răspuns:

Samsung este mai bun deoarece are camera mai mare, procesorul mai bun, are ram mai mare, sistem de operare mai bun si este si mai accesibil, deci Samsung este mult mai bun. big grin

| TrustStyle a răspuns:

Cei care spun ca iphone-ul e mai bun, se inseala amarnic, nici 4s-ul nu bate S2-ul,produsele Apple sunt praf!

Răspuns utilizator avertizat
| TrustStyle a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

Crede-ma ca nu-s utilizator de produse Samsung, dar am avut mereu ocazia sa le folosesc precum si produsele Apple, personal am un Iphone 4s si un Lg optimus one daca te intereseaza, doar ca nu tin cu Apple, efectiv din ce-au plecat si ce-au ajuns, e chiar ciudat, gandeste-te ca au scos iphone 5-ul si nu are nimic mai nou decat 4s iar investitia e 199 de dolari in schimb pretul este enorm. 1000 de dolari? uite asta m-a facut sa urasc Apple si mi-a creat nervi, nimic nu e Apple intr-un iphone 5, pana si asamblarea o face Foxccon in China daca nu ma insel...pana la urma n-ai dreptu sa spui nici ca-s fan Samsung(tot Apple imi place mai mult, habar n-am de ce dar chiar asa erolling on the floor, adevarul doare, de-aia am Iphone)

| CarmenElenaa a răspuns (pentru TrustStyle):

Ai tu 5? iti zic eu ca mama are si eu am 4s. e cu mult peste. voi vorbiti ca va intereseaza doar jocurile niciodata nu ati observat adevaratele diferente. cum a fost si la 4s si 4. decat siriu si camera ziceau unii dar de fapt erau mai multe happy

Răspuns utilizator avertizat
| CarmenElenaa a răspuns:

Iphone. am avut si eu aceasta nelamurire. dar m.am convins. la Iphone nu se strica touch.ul repede. in timp ce la Samsung in cateva luni... plus ca Samsung a copiat Apple. happy daca te.am ajutat, funda? big grin

| Beretta a răspuns (pentru CarmenElenaa):

Eu nu am auzit pe nimeni sa aiba Samsung si sa se strice touch-ul (excluzand cazaturile evident ) asa in cateva luni

| CarmenElenaa a răspuns (pentru Beretta):

Am avut eu note. si nu prea mi.a cazut. si iti zic ca a tinut touchul aproape 6 luni... eu zic sa nu vorbesti daca nu ai avut si doar ai auzit asa. happy

| Beretta a răspuns (pentru CarmenElenaa):

Detin un S2 de cateva luni, si mai am un prieten care are un S3 tot de cateva luni, si pana acum nici o problema la telefoane

| CarmenElenaa a răspuns (pentru Beretta):

Pe parcurs vor aparea. eu doar am zis ce mi s.a intamplat. iar la iphone. am avut acum 8-9 luni un 3gs pe care l.am cumparat in urma cu 2 ani jumate. si inca mergea perfect. si avea la cazaturi... oricum. parerea mea este ca Apple este cel mai bun, nu degeaba a castigat si procesul thinking acum fiecare cu parerea lui happy

| ionutzbichisadrian a răspuns:

Samsung s2 deoarece este mult peste iphone.
http://smartphones.venturebeat.com/......-Galaxy-S2

Întrebări similare