| Cirjan_Robert_1997 a întrebat:

Care este mai bun Samsung galaxy mini 2 sau Samsung Omnia 2

Răspuns Câştigător
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Sigur ai nimerit cele 2 telefoane?
Este o alegere sigura! Omnia 2! Eu ador androidul, dar nu sunt atat de obsedat de el incat sa aleg un telefon cu android foarte prost pe langa un telefon Windows foarte bun, doar pentru ca are android.
Chiar daca este vechi, este mai mare, mai frumos, mai performant!
Totusi..desi Omnia II este cu 3 ani mai vechi ca Galaxy Mini II, ai observat ca Omnia II inca se produce, in timp ce Mini II nu se mai produce?winking

Avantaje Mini2:
Dimensiuni
Touch (Capacitive vs Resistive)
Greutate (105g vs 120g)
RAM (512MB vs 256MB)
WLAN (b/g/n vs b/g)
OS (Android vs Windows)
Bluetooth (v3.0 vs v2.1)

Avantaje Omnia II:
Subtire (Desi pe hartie Mini2 este mai subtire, faptul ca Omnia2 este mai mare, il face sa se simta mult mai subtire decat esste!)
Ecran (AMOLED vs TFT)
Ecran (3.7" vs 3.27")
Rezolutie (252PPi vs 176PPi)
Handwriting recognition
DNSe (Digital Natural Sound Engine)
Memorie interna (2/8/16 vs 4GB)
Camera (5MP vs 3. 15MP)
Flash (Dual-LED vs ----)
Inregistrare video (480p @ 30FPS vs 360p @ 25FPS)
Camera Frontala (360p vs ----)
Baterie

Poate este doar parerea mea, dar eu as alege Omnia. Pur si simplu nu as putea rezista cu o rezolutie atat de mica, ECRAN atat de mic, camera proasta si baterie slaba.
Omnia este un telefon pentru oameni care folosesc telefonul si pentru alte lucruri in afara de jocuri!

Sper ca te-am putut ajuta!

| Cirjan_Robert_1997 explică (pentru LeganzaMoonwalker):

Mersi mult sa stii ca tocmai l-am cumparat o sa ajunga in catva zile dar nu are android are windows phone este mai bun windows phone?

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru Cirjan_Robert_1997):

Salut!
Cu mare placere happy
Stiu, ti-am zis ca nu are Android. Nici Windows Phone. Are Windows Mobile! Si nu, nu este mai bun ca androidul. Dar trebuie sa faci sacrificii pentru ecran asa mare, nu?
+ Ca daca il rootezi, poti sa il pui pe CyanogenMOD (Versiune modata a lui Android). Poti sa pui CyanogenMOD 7 (Pentru Android 2.3)
Succes!

| Cirjan_Robert_1997 explică (pentru LeganzaMoonwalker):

A inseamna ca e ok pot sa i pun android nu?

7 răspunsuri:
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Nu. Nu poti sa ii pui android. Exista o mica sansa sa poti sa ii pui CyanogenMOD. Informeaza-te!

| maryusmono a răspuns:

Ca sa iti raspuns la intrebare tot ce a trebuit sa fac a fost sa compar performantele celor doua telefoane.

Concluzia la care am ajuns a fost galaxy mini 2 este mai bun. Convinge-te singur: http://bit.ly/109Lc1x

| MiKutzelu34546 a răspuns:

Galaxy

| Stresanta a răspuns:

Dupa mine Samsung Omnia 2.

Întrebări similare