Din cate am auzit nu prea se merita.
Ce-am vazut si alti useri pe alte siteuri:
Citez : "
Iti scriu o lista cu dezavantajele gevey.
- la update-uri trebuie sa ai grija sa faci IPSW cu Sn0wbreeze/redsn0w si dupa sa faci update-ul cu acel IPSW ( ca sa nu pierzi decodarea cu gevey ).
- de la ios 5 in sus, gevey-ul meu arata decat o linie de semnal pe ecran. O varianta ar fi ultrasn0w, dar pe 5.1.1, daca il instalez, nu imi mai ia semnal gevey-ul. Dar pe 5.0.1 mergea ultrasn0w bine si imi arata semnalul corect, dar atunci imi consuma telefonul 20% din baterie pe noapte ( fara restore nu l-am facut ).
- cand ii dai drumul la netul 3g, il pot apuca nebuniile si sa pice semnalul si trebuie sa ii faci iar configurarea ( decodarea ) - destul de rar, dar am patit-o fix cand era mai important sa am net.
- uneori primesc sms-uri ca am apeluri pierdute, chiar daca eu merge sa sun sau sa trimit sms-uri ( la ceilalti le zice ca am telefonul inchis ) - am patit-o de vreo 6 ori pana acum.
- aseara de exemplu, a trebuit sa tot scot si sa pun sim-ul la loc pentru ca pe ecran la telefon imi aparea,, Niciun sim '', din senin asta. Pana la urma, dupa ce am scos sim-ul de 5 ori si vreo 4 restart-uri si-a revenit telefonul.
"
Sursa :http://forum.softpedia.com/topic/880792-iphone-4-gevey-sau-nu/
AlexMaftei2001 întreabă: