| Andreea_Achim_Bianca_1998 a întrebat:

Care Iphone sau Samsung Galaxy SIII? Vreua multe pareri iar cea mai buna parere primeste de la mine un kiss si o

Răspuns Câştigător
| Flow98 a răspuns:

Salutare, incerc sa te ajut eu cum pot.
Deci iPhone-ul este mai mult pentru jocuri si este si schump. Acuma nu cunosc placerile tale in functie de telefoane. Amandoua trimit si navigheaza pe internet foarte repede si au net foarte bun si este si rapid. Dar de pe iPhone nu poti trimite prin bluetooth la alte telefoane muzica sau video-uri sau imagini. Deci iti recomand Samsung Galaxy S3. Sper ca te-am ajutat.

| Andreea_Achim_Bianca_1998 explică (pentru Flow98):

kiss am promis un pupuic si o funda kiss

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

CATEGORIC Apple iPhone 5 64GB, deoarece este mai performant.

Vezi COMPARAŢIA şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/compare.php?ids=2233,169,2141

Totuşi, eu aş alege Samsung Galaxy S3 I9300 - îl prefer mai mult.

| 000MadMAX000 a răspuns:

IPhone 5 clar, sistem de operare mai bun, caliatate superioara a pieselor si a realizarii, mai lasati-ma cu galaxy s3 ca e mai bun ca nu stiu ce, astia de la Samsung scot azi un telefon si maine altul pe cand cei de la Apple acorda o mare atentie realizarii fiecarui produs. iPhone 5 are un ecran mult mai bun, o placa video mai buna.Nu se blocheaza nu are lag os-ul pe cand la android e plin de erori si de virusi si alte chestii.Concluzionand iPhone e mult superior.

| BuGz a răspuns:

Sansung Galaxy S III si stii de ce Iphone este naspa... straight facestraight facestraight facestraight face
a avut un coleg deal mau 3 zile
si i s-a spart ecranul in buzunuar.IN BUZUNAR MAAA
iti dai seama cat de bun era

| GFStep a răspuns:

Iphone nu o sa fie niciodafa superior, prietene, mai uita-te la review-uri si dupa comenteaza raspunsurile altora. s3 e peste icephone, toata lumea pune aceeasi intrebare, am raspuns la intrebarea asta de cel putin 8 ori in 3 zile

Întrebări similare