Iphone 11 nu te incanta? Normal ca nu te incanta la cat costa, cred si eu
Ti se pare ca nu merita? Dar care merita iphone 2? iPhone 11 pro e cel mai bun iphone facut vreodata si care arata si cel mai bine.
Ca nu-ti place tie, sau iti place altceva decat place la majoritate, nu vad atunci ce mai intrebi
Aloo nu mai interpreta. Am zis ca nu merita fiindca nu e o mare diferenta la camera. Ce nu pricepi? Am zis eu ceva sw iphone2? Eram curioasa ce iphone uri isi mai ia lumea. Dispari ca nu ai creier
Creier nu ai tu odata ce spui ca iphone 11 nu te incanta,intrebi sa vezi ce mai ia lumea doara n-o lua trotinete.
Apoi nici nu ai spus care ar fi mai bune din ce pct de vedere. Oamenii cumpara de ce bani au,nu trebuie sa faci tu analize, deci una e sa iti placa, alta ce poti sau ce bani ai sa cumperi ceva.
Vad ai o exprimare sta mata in coada in primul rand trebuie sa spui multumesc pentru mesaj si treceai mai departe, sau daca nu ti-a placut ce am spus, treceai doara mai departe fara sa comentezi rahaturi.
Dar ai vrut sa arati ca esti si tu o cocalara pe aici sa faci prezenta
Iara telefonul nu este camera de fotografiat, niciodata camera de la un telefon nu va fi la fel de buna ca un aparat de fotografiat.In sf stai linistita ca dispar, decat sa discut cu specimene genu tau.
Pai om inteligent. Nu e vorba de bani aici. Ca am sau nu. Am zis ca la banii pe care i as da pe telefon doar fiindca este ultimul scos nu mi se pare ca merita. Sa l platesc asa fara sa mi se pare ca este foarte special doar fiindca are 3 camere. Si am mentionat de camera telefonului raportat si la celelalte raspunsuri de la intrebare. Daca vrei sa primesti respect, da si tu la randul meu. Cica sa ti multumesc. Multumestei doamnei mamei tale ca te a facut asa prost. Faci glume proaste cica iphone 2, trotinete..la ce te asteptai? Sa te pupe cineva undeva? Revino la realitate ca aberezi
Prost esti tu nu eu. Pune si citeste specificatiile acelui telefon, dupa sa vii sa spui ca in afara ca are 3 camere nu are mai nimic.
Totate le are mai mamri, mai superioare celorlante modele, de la procesor pana la ce vrei tu. Daca asta nu merita, sau ti se pare tie ca nu merita, atunci iphone 10 merita? De ce nai pus intrebarea aia si atunci?
Deci daca nu ai pus intrebarea pentru iphone X inseamna ca ala ti s-a parut ok, dar asta nu, ca are pretu mare pai are pretu lu iphone X dar este superior la toate capitolele fata de ala X.
Ai un rationament de sta mata in coada Hai s-o lasam asa, fie ca tine, esti happy acum?
De fapt te plictiseai si voiai sa spui si tu ca esti pe aici, asa te-ai trezit punind intrebarea aia
Nu stai calm. Am mai zis ca am pus intrebare ca sa primesc parerile oamenilor. Nu doar sa citesc ce scrie pe o cutie. Baga odata la cap. Poate unii considera un un iphone nu asa recent aparut este bun si nu are sens sa dai atat de multi bani pe cele noi. Am cerut doar pareri. Stai in banca ta. In penultimul mesaj ai zis ca dispari decat sa diacuti cu mine. Am observat, fix asta ai facut. Acum dispari pe bune
Esti praf amice. spui ca voiai sa ceri parerea oamenilor, a caror oameni ba caisa, a astora care si acum au pentium 4 bati campii,vrei sa iasa ca tine,ai vazut cat de balarios esti si tot tu vrei sa iesi deasupra.Du-te rasucindute sau du-te dea dura, iar eu am comentata ca e liber sa comentezi, iar tu care ai pus intrebarea ai jignit, in los sa treci mai departe daca nu ti-a fost pe plac.
Deci esti un flutura vant, aia esti, dar cauti sa te dai mare desi esti un mucos.Acu plec linistit de disparut nu dispar, nu pot, tu da, poti de toate
Alo,,amice,, termina porcariile astea cu pentium 4 sau iphone 2 si tot ce mai ziceai tu acolo. Am zis eu ca vreau asa ceva? Oricum sub iphone 8 nu mi luam. Asa ca nu te mai da tu cu parerea ca am bani si de 11 si de orice vreau. N am voie sa cer pareri? Da mă. Uite ca fix un prostalan ca tine si-a gasit sa mi raspunda. Tu cu pentium 4 te ai gasit. Esti singuru prost care a raspuns la intrebare. Acum da, pleaca du te si culca te
11 Pro si Pro Max au cea mai buna camera din gama. Modele mai vechi nu are rost sa cumperi, diferenta de pret nu e cine stie ce si orice e sub X deja e prea vechi.
anonim_4396 întreabă: