Salut!
Cu ajutorul link-ului de mai jos ar trebui sa termini in mai putin de 30 de minute...iti spun din experienta proprie.
http://www.youtube.com/watch?v=P-O6A-FhtZ8
Sper ca te-am putut ajuta!
Ce iOS ai? le-am facut la mai multi prieteni jailbreak nu ar fi o problema sa te ajut dar la iOS 6 nu ma bag pana nu apare untethered. Daca ai 5.0.1, 5.1.1 e ok.
Uita de toti si de toate ok? uita de cidya de jailbreak si alte magarii de genul asta.acum iti poti debloca iphonul indiferent care este ala ca e 3 ca e 4 ca e 5 nu conteaza il deblochezi definitiv.nu mai da banii aiurea pe tot felul de simuri si mai stiu eu ce alte timpenii.voi romanii nu ati auzit nici acum de deblocarea factory? adica til deblocheaza cei de la aplle direct si definitiv si dupa este un telefon liber de orice si poti udata orice si oricind si de oriunde.mergi pe ebay america si acolo dai 4$ si intr-o zi sau doua ai telefonul deblocat. factory unloack nu magarii. uitati de chestiile alea antice ca nu mai au rost.se poate debloca orice iphone de oriunde din lumea asta atita timp cit este un iphone original.asta e tot.nu te mai lua dupa linkuri dupa timpenii ca nu ajungi nicaeri.ce este factoryy unloack? cineva caruia ii platesti cam 4$ sau mai mult are sau stie unde sa mearga la Apple si ii da IMEI-ul tau si aia e tot. apoi Apple stiind imeiul tau til deblocheaza ei.nu trebuie sa duci telefonul nicaeri, nu trebuie sa faci nimic, nu trebuie sa downdloadezi nimic si asa mai departe.atiot trebuie sa faci cind platesti aia 4$ sau cit e pui acolo IMEI-ul telefonului tau.si dupa 24 de ore sau doua zile cit zice ala conectezi iphonul tau la itune si o sa primesti un mesaj de la aitune care spune ca telefonul tau a fost deblocat cu succes.ADIO jailbreak si alte chestii sau simuri givey etc. uita de atea daca ai iphone. daca vrei sa iti arat exact unde poti face asta scriemi mesaj si iti arat exact.si vei avea un iphione debocat definitiv, vei putea trimite poze prin sms si tot ce vrei.eu am deblocat asa vreo 5 iphoane pina acum printre care am si trimis vreo 2 in Romania. spun inca odata nu conteaza unde esti in ce tara in ce continent sau de unde ai cumparat iphonul.se deblocheaza oriunde ai fi. daca nu vrei asa atunci plateste mai mult decit 4-5$ si vei ramine la sistemul de operare ala din m, omentul deblocarii.bafta
anonim_4396 întreabă: