Întrebare recomandată | BaDoX a întrebat:

Care sunt cele mai bune abonamente la telefoane?
Ma refer sa se axeze mai mult pe minutele nationale + ceva trafic de internet. Imi puteti recomanda ceva? Nu conteaza reteaua!

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

DIGI de la RDS. Cu 5 Eu ai nelimitat in retea, internet continuu si 500 minute in alte retele si internationale. Pentru asta, insa, trebuie telefon 3 g. Eu am cu 7 Eu si am nelimitat in retea, 1000 minute nationale si internationale. Internet nelimitat.

| BaDoX explică (pentru Salontanul):

Merci de raspuns. e chiar interesant cu 1000 minute in orice retea si net nelimitat. sper sa nu fi expirat oferta sa o pot lua si euwinking funda e a ta rolling on the floor)

| Salontanul a răspuns (pentru BaDoX):

Retine: trebuie sa ai telefon cu 3 G.

| BaDoX explică (pentru Salontanul):

Allview A5 Duo big grin cred ca o sa functioneze rolling on the floor!

7 răspunsuri:
| AlbNegru09 a răspuns:

Orange happy

| Porttocalaaa a răspuns:

Eu sunt pe Vodafone la cartela si folosesc optiunea de 6 euro care include :
-Minute nelimitate in retea
-Mesaje nelimitate in orice retea
-200 de minute nationale'
-200 MB pe net (iar daca ai intre 14-26 de ani poti activa Vodafone pentru. tineri, iar netul ti se dubleaza)
Pe langa asta poti activa o optiune GRATUITA care include 150 de minute nationale si internationale.
Mie imi ajung minutele nationale pe luna si vorbesc destul de mult la telefon si doar cu persoane in alte retele.
Plus ca la Vodafone nu iti expira creditul, i pur si simplu vorbesti si folosesti net pana cand ti se termina minutele si Mb, iar la urmatoarea reincarcare ti se adauga minutele de vechi.
Pretul cartelei este de 36 de lei!
Bafta! happy

| Kara361DIsnOt a răspuns:

Depinde ce abonament iti iei, nu conteaza, poti sa-ti iei si Vodafone, daca iti iei abonament de 10-15 Euro, vorbesti de te rupi si nu platesti nimic! Eu sunt pe Vodafone si sunt multumita, dar daca vrei ceva extravagant Abonament la Cosmote big grin

| Ana_9408 a răspuns:

E mai bine fara abonament. Dureaza 2 ani sa rupi contractul cu ei daca nu iti convine.