Windows daca doresti un telefon ieftin
Android pentru telefoanele cu putere in ele
Nu ma pricep eu prea mult la telefoane dar iti pot spune ca meniul de la android e mult mai ok..si ai acces la mai multe aplicatii
Android deoarece iti poti descărcări foarte multe aplicații, am avut un Nokia lumia 710 si nu era capabil nici măcar sa descarce un Facebook, sunt praf cele cu Windows
Pai eu am Microsoft lumia 425 si nu e prea bun. Il am de vreo 2 luni dar se tot restarteaza, are aspect de caramida, e nasol rau. Am avut telefoane de la Android si au fost mult mai bune, dar na depinde si de modelul telefonului.
Telefonul cu windows nu-ţi permite descărcarea multor aplicaţii, pe când androidul îţi permite să descarci orice.
Desigur telefoanele cu android se blochează de multe ori, depinde de telefon. Aici depinde de alegerea ta.
În primul rând Windows şi Android sunt sisteme de operare, nu telefoane. Eu aş zice că Android-ul e mai bun pentru că este mai popular şi dezvoltatorii preferă să facă aplicaţii pentru Android şi I-os decât pentru windows.
Mersi mult de sfaturi. Apreciez Ajutorul, Și răspunsurile voastre sper să-mi fie de ajutor.
Și referitor la fundă nici nu știu cui să i-o dau pentru că cu toții ma-ți ajutat în mod egal. Așa că o să vă mulțumesc încă odată la toți.
Alexandru_Avram_1995_sOg9 întreabă:
anonim_4396 întreabă: