Bună!
CATEGORIC HTC One, deoarece este mai performant dpdv tehnic.
Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......6_2141.php
Toate cele bune.
Salut! Pai iti voi spune cateva avantaje ale lor :
HTC One :
-de doua ori mai mult RAM
-un procesor mult mai bun si mai mare
-un design foarte frumos facut din materiale din calitate
-este foarte rezistent,am vazut un test pe internet in care unul dadea in el cu un ciocan ( nu dadea foarte tare,dar,totusi, sa iasa din acel test fara zgarieturi pe ecran e foarte bine )
-are un ecran cu o rezolutie mai mare si o densitate a pixelilor mai mare, cea mai mare in acest moment
-ai difuzoare de foarte buna calitate, dupa parerea mea cele mai buna difuzoare puse pe un telefon, se aud extraordinar de bine
-are o camera mult mai buna, si DA este mai buna pentru ca nu are camera de 4 megapixeli si de 4 ultrapixeli
-are o camera frontala mai buna, cei de la HTC au tinut mereu sa se ocupe in special de camera frontala
-are o versiune de Android mai mare din start
-suporta 4G
Samsung Galaxy SIII:
-design-ul si materialele din care este facut, nu iti va aluneca din mana asa usor ca HTC-ul
Si cam atat!
PS:eu as opta pentru HTC pentru ca este mult mai bun .
Multumesc mult o sa raman la HTC si mai tarziu o sa trec direct la s4 sa mai scada pretul
Mai bine astepti acum sa scada pretul si nu mai schimbi atatea telefoane si iti iei direct S4...parerea mea...
Htc one este um pic pic pic mai bun la performante dar mie personal ca design si impresie imi place mai mult s3
Mersi la toti o sa raman pe HTC one iar mai tarziu o sa trec pe Samsung s4 cand mai scade ceva pretul