| honeygirl04 a întrebat:

Cat costa o cartela cu numar dar care sa aiba si credti direct cum o cumpar sa nu mai trebuiasca sa o incarc eu?

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Toate cartelele Prepay au credit pe ele atunci cand o cumperi si cand o activezi. Altfel cum ai putea sa o folosesti. Depinde de cati euro vrei sa-ti cumperi.

| honeygirl04 explică (pentru horia2012):

Si doar din Orange pot sa-mi cumpar? Sau pot si de la un magazin din satul in care stau?

| horia2012 a răspuns (pentru honeygirl04):

O poti cumpara de oriunde. Atata timp cat e prepay nu e nicio problema. Daca gasesti la tine, posta, ziare...

O sa incerc maine la magazinul din sat, dar nu stii aproximativ un pret cam cat ar fi?

Intre 5-7 euro, 25-50 lei. O data cu activarea cartelei s-ar putea sa primesti niste mesaje pentru a activa anumite optiuni (minute mai multe, internet, minute internationale, nationale), daca le vrei platesti in plus, fiecare optiune in parte si ca sa o pastrezi (sa le pastrezi) in fiecare luna trebuie sa platesti aceeasi suma de bani. Daca ai cartela de 7 euro si optiuni de 2 euro, in fiecare luna trebuie sa platesti 9 euro, altfel vei pierde optiune/ile.

Si daca nu o sa mai reincarc cartela nu o sa mai trebuiasca sa platesc nimic nu? ceea ce platesc o sa fie doar atunci cand o cumpar?

Cartela e valabila 1 an. Creditul e valabil 1 luna.Ca sa vorbesti trebuie sa platesti IN FIECARE LUNA ACEEASI BANI CU CARE AI CUMAPARAT-O. Daca nu platesti vei putea NUMAI SA PRIMESTI TELEFOANE. NU VEI PUTEA DA TELEFOANE. La cartela ai sa primesti si instructiuni cum trebuie sa procedezi ca sa o reincarci.

Multumesc! :*

Cu placere.

11 răspunsuri:
| Mihai1810 a răspuns:

Depinde cat credit vrei sa aiba

| Irinelp a răspuns:

Depinde ce retia vrei si magazinul de la care o cumperi dar maximul eu cred ca e 50 de lei, te duci la magazin si intrebi aveti cartela cu numar care sa aiba si credit? si spui reteaua care o vrei.

| honeygirl04 explică (pentru Irinelp):

Orange vreau.dar doar de acolo pot sa o cumpar? pentru ca mi-a zis cineva ca pot sa cumpar si din satul din care stau..ma poti ajuta?