Stiu pe cineva care conecteaza o baterie externa la telefon, iar bateria la incarcator
In felul asta butoneaza telefonul pana adoarme, iar dimineata are telefon + power bank incarcate complet.
Poate cineva ar spune ca incarcarea si descarcarea telefonului in acelasi timp ar duce la o uzura mai mare a bateriei telefonului. Dar oricum, o baterie de telefon nu dureaza mai mult de 2 ani. Nici macar telefonul.
Probleme posibile:
1-mufa de incarcare a telefonului e supusa permanent unor solicitari mecanice si va ceda mai repede decat in mod normal fiind mai apoi necesara inlocuirea ei in service;
2-curentul dat de baterie daca e mai mic decat curentul consumat de telefon in timpul jocului va lasa bateria telelefonului sa se descarce, chiar daca mai lent si nu va prelungi timpul de functionare a telefonului suficient de mult;
3-bateria externa daca are capacitate mica atunci se descarca repede si nu e de folos.
Cum zice CristianaStieTot cumperi prelungitor si incarci telefon, oricum bateria externa nu iti incarca telefon asa repede ca incarcatorul de la telefon
Mi-am cumparat o baterie externa si o tin de rezerva cand nu am la indemana o priza, cand sunt pe teren etc.
O pot folosi oricand am chef, chiar si langa o priza de 230v.
5volti sunt 5 volti indifernt de unde ii iau, indiferent ce gandesc geniile certate cu fizicade clasa a 6-a ca whitesnake99.
O sa iti faca telefonul praf. Telefoanele nu se incarca la altceva in afara de priza, cu adaptorul de fabrica.
Ne poți lumina și pe noi ăștia amatori, cum exact se face praf? Ce se întâmplă acolo?
"acum 6 ore | Whitesnake99 a răspuns:
O sa iti faca telefonul praf. Telefoanele nu se incarca la altceva in afara de priza, cu adaptorul de fabrica."
SA MORI TU?!?
deci, eu imi incarc telefonul de 2 ani aproape NUMAI de la bateria externa, dar tu stii sigur ca nu merge, de ce nu ne faci un serviciu si ne lasi, te duci intr-o pestera, iti pui cenusa in cap, etc. ca o imbecilitate mai mare decat ce ai debitat tu... NU AM MAI AUZIT (azi cel putin)
E mai ieftin sa îți iei un prelungitor sa iti pui telefonul direct la încărcat. Plus ca iti omori bateria la telefon dacă o încarci mereu de la bateria aia externă.