Ma. Nu stiu ce sa zic, toate cunostintele cu Huawei pe care le am s-au plans macar o data de telefon de diverse apsecte, asa ca eu personal ma feresc de telefoanele lor.
Oricum A6 este o teapa.Este mult prea scump pentru ce ofera
Nici nu i-am zis neaparat sa ia A6, am zis doar ce parere am de Huawei ca firma. Am avut si eu A7 2017 si intr-adevar, destul de slab pentru pret, nici eu nu recomand gama de A, tot S-urile sunt cele mai bune de la Samsung.
Eh nici de S-urile nu prea merita, desi aici ma refer mai mult la S7 si S9. Daca ma intrebi pe mine S6 si S8 chiar isi merita banii
Arata bine, e foarte bun la pretul lui. Samsung, Nokia, sunt si alte telefoane la acelasi pret cam cu aceleasi specificatii, depinde care iti place. Eu P20 Lite as lua.
Daca raportam pretul la calitate, aceasta venind din ce am auzit si ce am citit si caracteristicile pe care le are. La pretul lui e cel mai bun telefon de pe piata.
Este fix p... Xiaomi MI A2 se pisa pe el in exact acelasi pret.Inainte sa mai comentezi aiurea mai intereseaza-te si tu
XIaomi MI A2 il bate detasat.Doar uite-te la specificatiiloe lui si-ti dai seama usor ca este mai bun decat P20 Lite
E mai bun A6 2018, părerea mea.
Uite aici niște termeni de comparație:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9155&idPhone2=9098
Ionuţ_Adrian_2000 întreabă:
Denila123 întreabă: