| Pecare a întrebat:

Cat de mult imi recomandati Huawei P20 Lite?
Mi se pare cel mai bun la pretul lui!
Motivativa raspunsul

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ma. Nu stiu ce sa zic, toate cunostintele cu Huawei pe care le am s-au plans macar o data de telefon de diverse apsecte, asa ca eu personal ma feresc de telefoanele lor.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Adry05):

Oricum A6 este o teapa.Este mult prea scump pentru ce ofera

| Adry05 a răspuns (pentru Bogdan70001):

Nici nu i-am zis neaparat sa ia A6, am zis doar ce parere am de Huawei ca firma. Am avut si eu A7 2017 si intr-adevar, destul de slab pentru pret, nici eu nu recomand gama de A, tot S-urile sunt cele mai bune de la Samsung.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Adry05):

Eh nici de S-urile nu prea merita, desi aici ma refer mai mult la S7 si S9. Daca ma intrebi pe mine S6 si S8 chiar isi merita banii

| Sn4k3 a răspuns:

Arata bine, e foarte bun la pretul lui. Samsung, Nokia, sunt si alte telefoane la acelasi pret cam cu aceleasi specificatii, depinde care iti place. Eu P20 Lite as lua.

| Vvistula a răspuns:

Daca raportam pretul la calitate, aceasta venind din ce am auzit si ce am citit si caracteristicile pe care le are. La pretul lui e cel mai bun telefon de pe piata.

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Vvistula):

Este fix p... Xiaomi MI A2 se pisa pe el in exact acelasi pret.Inainte sa mai comentezi aiurea mai intereseaza-te si tu

| Bogdan70001 a răspuns:

XIaomi MI A2 il bate detasat.Doar uite-te la specificatiiloe lui si-ti dai seama usor ca este mai bun decat P20 Lite

| DeathIncarnate a răspuns:

E mai bun A6 2018, părerea mea.
Uite aici niște termeni de comparație:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9155&idPhone2=9098