Pai dacă e zgâriat scade prețul cam cu 150-200 lei acum depinde și de cumpărător dacă e mai pretențios sau nu. Deci ai primi cam 1200-1250 de lei pe el. Dar dacă zici ca ai garanție mic cred ca ar deranja pe cineva ca e zgâriat. Sper ca te-am ajutat.
In primul rand, nu te gandi ca iei foarte mult avand in vedere ca la mana a doua sunt iphone 6 cu 1000-1200 lei, mai pui si ca e zgariat, eu unul nu as da mai mult de 500 lei pe un telefon zgariat din 2013.
Un iPhone 5s valora 900 de lei de black friday, am vazut in mai multe stari 5s-uri de la 500 de lei in sus, acum depinde cum si unde este zgariat, eu de exemplu nu as cumpara niciodata un telefon la mana a 2-a cu ecranul si lentila de la camera zgariate, in rest poate sa fi frecat asfaltul cu el daca alea 2 sunt intacte si functioneaza perfect, ii pun o husa si ala-i! Acum depinde, sunt oameni care au altfel de pretentii, prima data pune anunt pe olx cu schimb, vezi cam ce oferte ai, nu-i neaparat sa-l dai la schimb, acum vei afla ce oferte primesti de la altii cu sau fara diferenta si atunci iti poti face un calcul de pret.