| Florin_Mirea_1991 a întrebat:

Cat iau pe un iphone 5s zgariat dar in schimb e luat din magazin mai exact eMAG la 1400 roni dar avand in vedere ca e zgariat astept raspuns in mare nu am intrebat pana acum. Am factura garantie la el

3 răspunsuri:
| Borhidan_Karina_1999 a răspuns:

Pai dacă e zgâriat scade prețul cam cu 150-200 lei acum depinde și de cumpărător dacă e mai pretențios sau nu. Deci ai primi cam 1200-1250 de lei pe el. Dar dacă zici ca ai garanție mic cred ca ar deranja pe cineva ca e zgâriat. Sper ca te-am ajutat.

| SofianAdrian20 a răspuns:

In primul rand, nu te gandi ca iei foarte mult avand in vedere ca la mana a doua sunt iphone 6 cu 1000-1200 lei, mai pui si ca e zgariat, eu unul nu as da mai mult de 500 lei pe un telefon zgariat din 2013.

| RB26DETT a răspuns:

Un iPhone 5s valora 900 de lei de black friday, am vazut in mai multe stari 5s-uri de la 500 de lei in sus, acum depinde cum si unde este zgariat, eu de exemplu nu as cumpara niciodata un telefon la mana a 2-a cu ecranul si lentila de la camera zgariate, in rest poate sa fi frecat asfaltul cu el daca alea 2 sunt intacte si functioneaza perfect, ii pun o husa si ala-i! Acum depinde, sunt oameni care au altfel de pretentii, prima data pune anunt pe olx cu schimb, vezi cam ce oferte ai, nu-i neaparat sa-l dai la schimb, acum vei afla ce oferte primesti de la altii cu sau fara diferenta si atunci iti poti face un calcul de pret.