| Ibrahimovic a întrebat:

Cat inseamna viteaza 3G? Adica in kbps ar veni 3000 (ca 3MB)?
Si inca ceva. Se merita sa faci un abonament pentru internet de 128 kbps? Cat de repede merge?

Răspuns Câştigător
| sonya a răspuns:

Buna,

Ce de raspunsuri pe langa:)

Citeste aici ce inseamna 3G http://www.mygarage.ro/comunicatii/9022-ce-este-3g.html. In nici un caz nu e viteza mentionata de tine.

Cat despre abonamentul dorit, sincer depinde si de telefonul pe care il detii.
Acum cand a aparut pe piata si 4G+ se asteapta la viteze de 300 Mbps, insa nu toate telefoanele pot atinge viteza respectiva.

De aceea, cand iti cumperi un telefon, intereseaza-te si cu privire la viteza netului, care de multe ori depinde si de semnalul pe care il ai:)

Pa.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Internetul de 128 kbps merge normal spre proasta viteza. Viteza 3G e mult mai buna sau 2G dar exista si 4G la un pret destul de ieftin, consulta operatorii si alegi unul bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3G este pentru telefoanele normale iar 4 G este pentru telefoanele cu android.In site-ul Orange.ro gasesti oferte de abonamente cu telefon cu tot la viteze de 4G. 4G nu inseamna nu stiu cate linii la semnal ci un trafic de date mai mare.E de pilda am 3G cu viteza de pana la 128, iubita in schimb are de la Orange cu 4G cu viteza mai mare.Nu mult dar...simtitor.

| rapp2020 a răspuns:

E foarte putin 128kbps mai ales daca e pentru pc o sa-ti mearga tot sacadat internetul.

| Ibrahimovic explică (pentru rapp2020):

Nu e pentru pc, e pentru telefon. Crezi ca la 128 kbps se va misca mai incet decat la o linie cu wi-fi? thinking

| Cristian_Ungureanu_1987 a răspuns:

3G inseamna 3 linii ca la wi-fi si te asigur eu ca wifi-ul este mai rapid si nu te costa nimic fata de 3 g...

| Ibrahimovic explică (pentru Cristian_Ungureanu_1987):

Da dar wi-fi nu este peste tot.