| DeeaDiDi123 a întrebat:

-Cât vă tine bateria la telefon?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Destul de mult. Il am de o lună.

Bula
| Bula a răspuns:

6-7 zile, in functie de cat vorbesc.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

L-am incarcat vineri la garaj, iar acum, duminica seara, mai are 27%.

| Frank51 a răspuns:

Dacă trag de ea mă ține 2 zile. La utilizare normală plec dimineața cu 100% seara mai am ~20%.

| NLS a răspuns:

La cel vechi, P10 Plus, seara mai aveam 10-15%,deci numai bun de încărcat. La inceput tinea o zi si jumatate.
Acum mi-am luat un cal de povară, Redmi 9T, (5160 baterie, ca e varianta cu NFC), si am cafei 2 zile intregi, la acelasi ritm de utilizare.
Acesta e un telefon de frecat, cand ma va lasa P10Plus, sau cand voi fi nemultumit de pozele trase, imi voi lua altceva.
Momentan tehnologia existenta nu ma prea mulțumește.
Nu am jocuri pe ele, in afara de Sudoku si șah, urmaresc YouTube dar moderat (~1 ora pe zi), si il folosesc cu precadere in casa, deci luminozitatea sta la 50%.

De pe ambele am blocat sau dezinstalat tot bloatware-ul (de pe Xiaomi cu ajutorul Minimal ADB&Fastboot, am dezinstalat 40 de aplicatii inutile de la Xiaomi, plus inca atatea de la restul(Android, Google, terți precum Amazon, TikTok, Netflix, eBay, jocuri, etc) ).
Imi permit chiar si un telefon la 2000euro, insa nu vad necesitatea de a avea asa ceva, mai ales ca nu sunt pe deplin mulțumit de ce ofera, de la baterie sau design, la camerele foto.
Pentru poze, prefer 70D-ul, pentru video la fel, dar vreau sa-mi iau si un GoPro9Black.

| Yuoia a răspuns:

Depinde de telefon si cat de utilizat este.

Răspuns utilizator avertizat
| Yuoia a răspuns (pentru DeeaDiDi123):

O zi si un pic. Trebuie sa-l incarc seara.
Si il folosesc doar ca telefon. Dar cartela nu merge in cele vechi la care bateria ma tinea mai multe zile si trebuie sa port smartphone.

| Vântulalb a răspuns:

De la 1/2 zi si pana la 2 zile. Nu stau pe Facebook, yt, si altele.
Mi-e dor de telefonul la care ma tinea bateria 2 saptamani. Fara net, dar mai bun. Philips.

Răspuns utilizator avertizat
| Denila123 a răspuns:

Un Samsung j5
tine o baterie 5 6 ore
dar eu am 5 bateri care le incarc cu incarcatoru universal si n-am treaba
am o aplicatie care o am instalatasa nu ma dor oki

| Yuoia a răspuns (pentru Denila123):

Ai 5 bateri? Ce bati?

| SelenaTpu a răspuns:

O zi jumate

| elennax a răspuns:

Si cate 10 ore (la iphone 12)