| Ibrahimovic a întrebat:

Căţi dintre voi aţi fost daţi în judecată de către cei de la Orange pentru ca nu aţi respectat un contract, adică nu aţi plătit factura până la încheierea celor 24 de luni?

6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU vă mai "JUCAŢI cu focul" şi NU vă credeţi mai "deştepţi" decât operatorii de telefonie mobilă!

Contractul SEMNAT implică anumite "obligaţii", iar neîndeplinirea lor are CONSECINŢE ( în orice domeniu )!

Vezi alte detalii în răspunsurile/clarificările pe care le-am dat/făcut la linkul :
http://www.tpu.ro/......1-2015-am/

Toate cele bune!

| Ibrahimovic explică (pentru bursuc001):

Inca o chestie la mijloc. Contractul a fost facut pe numele unei persoane care intre timp si-a schimbat numele de familie.

| bursuc001 a răspuns (pentru Ibrahimovic):

NU contează acest aspect!

Ori ai impresia că nu poate fi identificat titularul Contractului?
De ce crezi că mai există Biroul/Serviciul de "Evidenţa Populaţiei"?
Durează 2-5 zile în care Poliţia va răspunde solicitării celor de la Orange ( sau a unui Birou de Recuperări datorii )...

O seară frumoasă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am auzit încă de asemenea cazuri, dar dacă tu ai pățit-o, felicitări big grin E posibil ca cei care nu plătesc să fie dați în judecată de către Orange, e legal, au dreptul. Dar nu știam că s-ar și folosi de dreptul acesta.

| Ibrahimovic explică (pentru anonim_4396):

N-am patit-o, dar am primit o factura acasa ca daca nu platesc pana la nu stiu ce data vor fi sesizate instanele judecatoresti laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ibrahimovic):

big grin Păi, dacă vrei să afli dacă Orange se ține de cuvânt, nu plăti big grin