Am scos Cydia de pe el fiindca iti dauneaza procesorul, dar app-uri normale de pe AppStore am Viber, WhatsApp, ArtInPhoto, Edge X, Music D/L, Instaflash, iColorama S, TDownloader, Angry Birds, Pangolin, Z. Tsunami, Shazam, Talking Ginger, PDF Max Pro, Megapolis, VideoHunter, FireItUp FREE, eBay.
Daca ai Cydia ti-as putea spune ce tweak-uri si restul am avut eu pe telefon:
anbu hd (theme), androidlock xt, applocker(iphoneate),, barrel (iphoneate), bytafont (modmyi)-->> Delius Unicase, KG Falling Slowly, KG Love You Through It, KG Seven Sixteen, Pea Jane, Raleway, SF Orson Casual, Shardee, Tex Gyre Adventor, colorkeyboard (iphoneate), fakecarrier (bigboss), ifile(insanelyi), labelslider (bigboss), ledbattery (modmyi), lockscreen clock hide (modmyi), motion (iphoneate), slide to unlock text colors (modmyi), subtlelock(iphoneate), unfold (bigboss), winterboard. Cele in paranteza sunt sursele. Iti las aici care eu am avut:
apt.thebigboss.org/repofiles/cydia
apt.saurik.com/
repo666.ultrasnow.com/
repo.insanelyi.com/
iphoneame.com/repo/
apt.modmyi.com/
Sper ca te-am ajutat, pa pa
Anbu HD e o tema pentru iPhone, iar Delius Unicase si restul sunt diferite stilulri de litere (cum e arial, tahoma, etc. pe calculator). Ca sa poti folosii aceste litere trebuie sa iti descarci Bytafont, de pe cydia (sursa modmyi).
As mai avea o intrebare pe care am uitat sa o pun. un tweak din cyndia care sa imi apara in bara de meniuri aceea care o tragi in jos iconitele pentru wireless, 3g, locatia etc exista? dar ceva stabil si bun
si inca un tweak din cyndia pentru aplicatii sa mii le inchida gen task killer de la android?
Me01 întreabă: