Pfui...Sincer nu aş alege nici unu.
Dar totuşi dacă ar fi să aleg, aş alege Samsung Galaxy S3, pentru că nu e aşa sensibil ca iphone-ul. Părerea mea, Iphone-ul e de rahat.
Vreau un telefon cu CALITATE IN CONVORBIRE, repet CALITATE.
Procesor rapid, nu prea am timp de pierdut cu incarcarile interminabile ale telefoanelor android Allview de 2 bani.
Baterie mare, sa tina cateva zile (chiar nu suport sa incarc un telefon zilnic!)
Cat despre ecran/marime nu ma pasioneaza.
Puteti sa-mi dati informatii DESPRE ACESTE LUCRURI la cele doua telefoane? Vreau doua review-uri scurte (nu-mi dati www.emag.ro pentru ca am citit si stiu ca-s sarlatani si pun ce vor ei in review-uri - nu neaparat adevarul gol-golut)
Un iPhone 4s ar fi mult mai bun decat un Samsung galaxy s3 si sa-ti spun si de ce:
1. Este mai frumos
2. Este mai usor de utilizat
3. Este mult mult mai performant
4. Nu te lasa la greu
5. E mult mai rapid
As putea contimua pana la infinit...
IPhone 4 s pentru ca e mult mai bun si stistemul de operare merge mai repede daca asculti muzica pe telefon atunci merita s-o cumperi! depinde si de stillul tau si de care vrei tu
Pai uite cum e stilul meu:
Vreau un telefon cu CALITATE IN CONVORBIRE, repet CALITATE.
Procesor rapid, nu prea am timp de pierdut cu incarcarile interminabile ale telefoanelor android Allview de 2 bani.
Baterie mare, sa tina cateva zile (chiar nu suport sa incarc un telefon zilnic!)
Cat despre ecran/marime nu ma pasioneaza.
Astept si alte pareri.
Procesorul iPhone-ului ii mai mare...e adv. ca e sensibil dar ca telefon iti recoman iPhone-ul unii zic ''ii de rahat'' da nu mi se pare... uitate pe eMAG la descrieri ak iti scrie info despre procesor etc.
S3 pentru ca e un telefon destul de destept sa faca ceva bine. Iphone 4s este un telefon destul de fitos iar daca nu-l ti in husa permanent va deveni un telefon sub mana a treia.
Eu nu mi-as lua nici unul dintre ele.Eu as prefera un Xperia S, Camera e de 12 Mp, si se aude extrem de bine si are pretul mai mic sau daca nu iti place poti lua un xperia T Camera de 13 MP, sau xperia Go e subacvatic
Pai sincer amandoua sunt bune dar iphone ii mai fragil dar mai performanat iar Samsung nu-i foarte fragil si ti-as recomanda Samsung
anonim_4396 întreabă: