Daca vrei un telefon cu care sa te dai mare, alege iphone (desi eu nu dau doi bani pe parerea celorlalti) Daca vrei un telefon cu care sa faci cam orice ce se poate cu un telefon alege Samsung si-ti mai raman si niste bani!
Am mai avut un cunoscut care isi luase un ghiul (inel mare) de aur si mereu era cu mana pe sus sa arate ce are el, pana intr-o zi cand odata eram intr-un grup mai mare si am ras de el cam 15-20 de minute a 2-a zi nu l-a mai purtat, adica cred ca dupa incidentul asta l-a si vandut...
Vezi daca iei iphone sa nu faci ca el
Strangi ban cu ban ca dupa un timp indelungat sa-ti cumperi un telefon ultra performant si sa fi cel mai,, jmecher„ dar ai uitat sa mentionezi ca acel telefon dupa 2-3 ani e jaf! Acum mai astepti 1-2 ani sa strangi iar bani pentru un telefon mai performant... Concluzie: ai strans bani ca dupa 2-3 ani sa-i arunci la gunoi! Bani irositi! E usor sa faci asta daca nu tu muncesti pe acei bani! Un telefon nu merita mai mult de maxim 1500 lei! Cu un astfel de telefon poti face orice, de ce ai da 1000 de euro pe un altul? Ca sa fi "jmecher,,? Fi "jmecher,, daca venitul tau lunar e de 2000 de euro, atunci iti poti permite un telefon de 1000de e. dar daca nu ai un asa venit, nu incerca sa dovedesti ceva ce nu esti ca vei avea mult de suferit! Cine te cunoaste oricum stie si isi spune insusi: uite-l ma si pe prostul asta, abia are cu ce se imbraca dar el are tel. de 1000 de e... deci cam asa sta treaba cu "jmekeria,,
Bine ai zis dar atunci nu indemna nici pe altii la a fi "jmecher,, pentru mine cuvantul asta inseamna: prost, incult, idiot, cocalar si multe altele, numai calitati nu are!
Nah,toți sunteți anti iPhone pai eu am s10 deja dar mi o atras atenția acest model, habar nu am cât tine bateria la modelul asta dar nu mi se pare un telefon asa prost. pana nu testez sa vad care se descarca mai fast nu pot sa trag concluzia, și ca să trag concluzia trebuie sa vad cu ochii mei nu sa ma iau după unii. Stiu ca varumeu avea s20 ultra și i se descarca mai repede decât pe iPhone 11 pro max.
Am vrut sa vad ce părere aveți despre iPhone xs max, dacă spuneați ca e mai bun îl luam mâine deja. Dacă nu tine bateria atunci nu mi l mai trebuie. Toti de la mine din familie au iPhone, chestia e ca eu nu ma asemăn cu ei asa ca e mai bine sa rămân pe Samsung. Îmi plăcea mie pur și simplu acel telefon dar dacă nu tine bateria dal în colo! Îl țin pe al meu, ma enervează ca se încălzește când îl pun la încărcat sau câteodată când stau pe YouTube sau Facebook da rar în ultima vreme, mai mult când e la încărcat se supraincalzeste, înainte își dădea restart singur când se încălzea. probabil bateria e problema.
cFlorin întreabă:
Lucan_Silviu_1997 întreabă:
Adrian_Ady_1985 întreabă: