| lilskies a întrebat:

Ce conteaza la un telefon specificațiile sau firma?

Răspuns Câştigător
| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Ambele.
Sincer pe mine nu m au interesat niciodata detaliile alea care fac ca Apple sa se bata cu Samsung pe locul 1 laughing Sunt fata si aleg Apple pentru design, de la iphone 5 pana la 10 imi par foarte finute toate modelele, mai ales 6, 7 si x. Multi ar spune vezi Doamne ca e un telefon de fite, foarte scump la care platesti doar marul daaar nu sunt deloooc de acord laughing Am un x Max, ceea ce in momentul de fata la cei de la Apple se poate numi un telefon vechi din moment ce pe piata a aparut 12... Face poze foarte bune, nu cred ca mi s-a blocat de 3 ori de cand il am, culorile sunt bune si cam atat ma intereseaza tinand cont ca nu lucrez de pe el si nu am nevoie de altceva.
Depinde daca il folosesti la servici sau daca il folosesti la fel ca mine adica normal laughing Cele mai proaste telefoane pe care le am si avut au fost de la Huawei, Xiaomi, Alcatel si LG optimus. ceva de genul laughing

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GeorgianaDiaconu):

Daca ai si munci pentru banii aia pe care ii dai pe telefon, nu ti-ar mai place tie asa de mult marul... P.S. Am lucrat cu tone de laptopuri, desktopuri, telefoane, tablete, si pot sa spun un lucru clar: cel mai important e raportul pret/calitate in 99% dintre cazuri, iar asta NU se obtine cu device-uri "de firma" decat cu exceptiile de genul trebuie' sa lucrez cu o tableta/laptop in mediu acid/toxic/umed, cand un Toughbook de 4-5000 EUR nu mai e moft, ci o nevoie. La fel cu telefoanele. Vreau ceva sa ma tina, ma uit sa fie conform cu MIL-STD-810G, nu ma uit sa rupa benchmarkurile si cum face poze. Sau... cum am procedat acum 3 ani, iau o chinezarie care ofera un raport pret/performanta imbatabil (Xiaomi Mi A1) si imi fac treaba cu el. P.S. In curand voi fi in pozitia de a lua un telefon nou si desi m-as putea intinde si pana la 4-5000 RON, cel mai probabil ma voi opri la MAXIMUM 2000. P.S. Domnisoara draga, daca ai avut Xiaomi sau LG de 700 RON nu le poti compara cu iPhone sau Samsung de 3000. Cind LG faceau flagshipuri waterproof, certificate MIL-STD-810G, cu dual DAC si capabile sa duca casti de 600 ohm fara probleme, Samsung si Apple se jucau de-a smartphone-ul.

| GeorgianaDiaconu a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cea/cel care a pus intrebarea CU SIGURANTA nu e interesat/a de detaliile tale, " draga " domn impertinent. Mi am spus propria parere, cu tot ceea ce ai scris din punctul meu de vedere ti ai irosit 2 minute din viata laughing! In PROPRIA MEA OPINIE pentru uO FEMEIE iphone ul e cel mai finut E STRICT PAREREA MEA si da big grin muncesc singura pentru bani, nu cred ca ne si cunoastem mai nou ca sa imi spui lucrurile astea laughing Am spus mai sus ca probabil sunt persoane care pun pret si compara fiecare detaliu de la un telefon la altul, tocmai pentru ca ma asteptam sa imi sara unul in cap asa cum ai facut o tu laughing Probabil "marul" nu iti prea place la gust, intr adevar ramane usor buzunarul cand dai 5000 ron. D asta jumatate de Romanie au LG ul tau iar rafturile la eMAG cu Iphone 12 sunt full! laughing Unde era desteptul... circula pe TPU. Dar stai linistit... probabil esti genul de barbat care merge la Selgros pentru ca e mai ieftin cu 0, 50 ca la Auchan kiss

Ha,ha. Dar poate ca sunt genul care cumpara caviar si bea whisky de 500 eur sticla pentru sufletul lui si nu are nevoie sa posteze asta pe Instagram, Facebook, sau sa poarte vreun logo la vedere. P.S. Daca esti videochatizda sau vreo politruca infipta de partid intr-un post de bugetar care freaca duda toata ziua nu inseamna ca muncesti. Ca dupa cum tratezi problema, nu cred ca esti doctor in rezistenta materialelor sau arheolog.

Nu e problema ta ca ce lucrez, mi am spus punctul de vedere si nu stiu cu ce te am deranjat. 8 din 10 fete intre 20-30 de ani prefera Apple ul, indiferent cat de znoabe ar fi vis a vis de pret si alte tampenii... Recunosti?!

7 din alea 8 sunt niste c&^ve proaste, si cu asta am rezolvat problema. A opta s-ar putea sa fie o meseriasa care lucreaza in IT si chiar are nevoie de aifon pentru aplicatii legate de job pe care nu le are pe Android.

Si uite unde era al 9 lea ciufut, care nu accepta o parere laughing Nu mai da banii pe bmw din 1995... Cumpara ti un 5s si o sa vezi diferenta big grin

Sint destule conserve si imbecili pe sosele, nu e nevoie de inca una/unul. O duc foarte bine cu transportul public.

13 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

În primul rand specificațiile. Exemplu : procesor octa core, 4 GB ram și 64 GB stocare apoi firma. Asta numesc eu un telefon decent pentru acest an de final de 2020.

| Yuoia a răspuns:

Evident, specificatiile.
O carcasa goala dar cu un nume "mare" pe ea, nu iti este utila.

| zilog a răspuns:

EU AM REPARAT 1 AN TELEFOANE MOBILE LA UN SERVICE AUTORIZAT
în primul rând este important ce vrei să faci cu el!?
Dacă vrei să bați cuie cu el si sa îl scapi toată ziua pe ciment si să îl tot porți prin șantier și ai antecedente in sparte telefoane
Atunci iti recomand
https://www.ilexgsm.ro/......k--Orange/

si iti garantez că o să fii foarte mulțumit de rezistență lui la scăpatul pe jos chiar și pe ciment
mai ales dacă ii cumperi si o foloie de protectie pentru el tot de la acelasi fabricant atunci o să te plictisesti tu de el si nu o sa se mai strice.
Poți sa îl scapi in ulei incins, poti sa il scapi in apă clocotită, poti sa il scapi de ori cât de multe ori vrei tu jos

Sau dacă vrei un telefon asa sa ai si tu un telefon iti recomand SAMSUNG A8 CU INCĂRCĂTOR ORIGINAL DE PREFERAT NOU TELEFONUL si incarcatorul.
FOARTE IMPORTANT este să îl încarci mereu doar cu incarcatorul original si cu cablul lui original.

dacă îti dorești alte fițze nebunii eu nu pot să te ajut de cât cu ideea să fie de la
Samsung
la super fite nu mă bag pentru că pentru mine este foarte improtant să reziste in general la busituri trânte apa...
Si alsta Samsung a 8 iti garantez eu ca a facut de mai multe ori baie si câte o ora in cadă și l-am găsit in apă cu săpun si detergent si nu avea nici o problemă
chiar daca in specificatiile lui scrie ca poti să il bagi in apa câteva secunde

| zilog a răspuns (pentru zilog):

Incă un telefon asa nici sump nici ieftin in care m-am uitat si am văzut că placa de piese este lucrată cu simțul răspunderii
https://www.carphonewarehouse.com/.......deal.html propsId=22230640

| Feitan a răspuns:

Depinde la ce vrei sa il folosesti, in general cati dai bani atat face (mai putin Apple, acolo platesti platesti si firma).

| wexceptional a răspuns:

Firma ca degeaba are specificatii bune daca nu ai aceiasi incredere in ele ca te lasa la greu firma tine mai mult