| 5yr0Kk a întrebat:

CE credeti va mai reveni Nokia cândva pe piata telefoanelor?
Și cu symbian ce se va întâmpla?
Adica sunt asa cumva nostalgic când vad ca nu or sa mai existe dupa Craciun...

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nokia a disparut definitiv. Symbian e o companie de internet si abonament pe mobil in Spania atat stiu.

| sltlp a răspuns:

Nokia in caz ca nu stii deja urmeaza sa dispara, telefoanele lor se vor numi Microsoft. http://www.cnet.com/......ne-brands/
Symbian e de mult mort, de vrei 3-4 ani, asa ca intrebarea clar nu mai are nici un sens acum.

Nokia este un exemplu bun si in viata. Sa nu stai degeaba si sa crezi ca tu esti cel mai bun. Asta au facut ei. In 2009-2010, ei erau mult prea "smecheri" sa folosesca android. Asa ca au inceput sa arunce cu noroi. uite ca vremea a trecut, si s-au vazut depasiti de situatie, iar firma a luat o cadere masiva. In pozitia lor, nici nu puteau sa faca telefoane cu android, dupa ce au tot facut pe interesantii. Era o rusine imensa sa faca asa ceva. Asa ca in declinul lor, a venit "bunul" prieten Microsoft, care i-a salvat cu al lor windows phone. De fapt, nu, nu i-a salvat. Insa i-a bagat mai tare in faliment, ca apoi sa ii poata cumpara. Si acum micorosoft detine Nokia, si curand nici numele de Nokia nu o sa mai existe.

| Jipa95 a răspuns:

S-a speculat ca in viitor, cei de la Nokia vor reveni in forta pe piata cu telefoanele pe android. Mai multe detalii nu cunosc. Cat despre symbian, ehehe prietene, este un sistem de operare mort de mult, la fel si store-ul.

| AdrenalinTm a răspuns:

Deci Nokia a trebuit sa dispara sa se faca loc pe piata la smartphone prin ele te controleaza mult mai usor si mai ieftin pentru ei sa te controleze absolut tot din telefon pe un symbian e mai dificil si mai scump pentru ei deci Nokia se muta la Microsoft smartphone e bine ca se mai gasesc pe piata la mana a 2a

| AlexL28 a răspuns:

Divizia de telefoane mobil a Nokia nu mai exista deci nu sunt sanse sa revina pe piata. Symbian e mort, era el bun, dar acum nu mai ai ce sa faci cu el. Si mie imi pare rau ca Microsoft renunta la brand-ul Nokia, dar era evident ca se va intampla odata si odata. Nokia face acum parte din trecut, iti sugerez sa treci pe LG sau Sony sau chiar Microsoft daca nu-ti plac telefoanele "Powered by Android"

| SorinTudor a răspuns:

Nu cred ca vor mai reveni, Symbian-ul este un OS invechit si din ce in ce mai putin telefoane sunt facute din 2013 cu symbian pentru ca din ce am citit pe internet acum aproximativ un an Microsoft a cumparat divizia Nokia si isi face telefoane cu windows. Personal eu sunt dezamagit pentru ca prin 2003-2004 eram fan Nokia si le-am cumparat cativa ani buni telefoanele pana prin 2010 am cumparat telefoane Nokia.