| Bionicle a întrebat:

Ce este acela, abonament? La Media Galaxy am intrebat de un Smartphone care este pretul sau,dar nu avea pret cu bani romanesti,ci euro,si cu acest cangur de la Orange, iar eu nu intelegeam nimic din ce imi zicea una din vanzatoare.Si mai ales ca acele celulare erau vandute la zona care are legatura cu Orange.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu nu stii ce e ala un abonament?

operatorii de telefonie mobila vand telefoane la reducere daca te abonezi la ei pe o perioada de `1-2 ani

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,

Cu ajutorul unui abonament ai parte de resurse (minute, SMS, internet) incluse in pachet si te poti folosi lunar de ele. In plus, primesti si o reducere la achizitionarea unui telefon mobil in functie de valoarea abonamentului.

O zi buna,
Orange Helper

| Bionicle explică (pentru OrangeHelper):

Si ele costa cu euro?

| AdrianPanaintescu a răspuns:

Telefon la abonament este o stategie de marketing reușită.Ea stă în felul următor telefon+servicii de comunicare(ce iti da)=abonament lunar * 12 +ceva bani pentru ei(1-3 euri)(ce iți cere) =1 telefon+ servicii+profit pentru ei(pe langa servicii)

| magicman a răspuns:

Abonentul este acela care dai 1€ si iti da un telefon, poate si Samsung, Allview, etc.
În timp, pe fiecare luna trebuie sa dai o suma de bani, 50, 60 sai 100 de lei pe fiecare luna.