Iți recomand altă marcă.
Dacă vrei Samsung cumpără gama scumpă.
Dacă nu...schimbă de opinie.
Clar A70.
Alte variante... P30 Lite, LG G6, Xiaomi Mi8.
Oricum, eu as merge pe A70.
Deci ai merge pe A70 in loc de MI8....clar
Deja amandoua i-au depasit bugetul. Eu am zis ca in locu lui as merge pe ala mai ieftin, adica A70.
Daca nu tinem cont de buget clar MI8 are specificatii mai bune, dar nu stiu cata nevoie are tipu de putere de procesare. Poate omu vrea doar un telefon mai ieftin. Alea 2 milioane pentru unii conteaza.
Pocophone F1. Este unul dintre cele mai bune telefone in momentul de fata peste S9+ ca performanta, camera este foarte buna (intr-adevar nu ca pe un Samsung sau HUawei, dar pentru 1.400 lei sa ai printre cele mai puternice telefoane din lume este ceva)
POcophone F1 e foarte misto pentru gaming, dar are bateria mica si nu ridica in slavi camera fara rost. Sint posesor de Xiaomi si urmatorul telefon va fi cel mai probabil tot de la ei, sa nu se inteleaga ca sunt hater cumva. In cazul de fata as recomanda Mi 8 fara sa ma gindesc de doua ori.
HAi ca are baterie mica la 4000mAh. Un amic are Pocophone si a zis ca dupa ce-l incarca noaptea il tine lejer o zi intreaga
Legat de baterie dupa cum am spus nu este cea mai stralucita, dar cu GCAM de pe Pixel 3 poate face minuni
Dar intr-adevar daca ai bugetul respectiv un MI 8 are fi mai avantajos
My bad, eram sigur ca are bateria de doar 3000. E ok bateria in cazul asta. Ideea e ca pe Mi 8 dai doar vreo 200 RON in plus. Si oricum e mai ieftin ca spanacul ala de A70 care fara reducere trece adesea de 2000 RON.
Da,dupa cum am spus iesi mai bine cu MI 8.
Ati uitat de Mi Mix 2s care intra la fix in bugetul lui.
https://www.pcgarage.ro/......-30-white/
Da, dar buba la ala e ca nu o sa mai primeasca update-uri. Cu ceva noroc va primi totusi Android Q. Ramine de vazut. Dar de acord cu tine, merita bagat in seama si el.
A70, este practic A7 updatat. Are aceleasi 3 camere, mai multi megapixeli, cel mai bun procesor pe sectiunea midrange, ecarn de 6.7", HDR10, in loc de SDR, Infinity V display, baterie de 4500 mAh, soft care isi mai face update inca 3 ani fata de 2, pentru ca e mai nou cu un an.
Https://www.notebookcheck.net/......967.0.html
Nu ii mai ridica statuie fara sens. Daca ar costa cu vreo 500 RON mai putin atunci poate chiar ar fi o optiune buna pentru mid-range.
Nu ii ridic statuie dar A70 e pur si simplu fratele mai bine facut si mai cizelat al lui A7 2018.
Samsung pe mid-range nu merita atentie nici cit negrul sub unghie. Preturile sunt absolut ridicole pentru ce ofera.