Redmi k30 ultra e un tel ieftin cu specificatii de flagship.
https://youtu.be/f91jhSvN9_8
Mai degrabă imi iau un xiaomi redmi note 9 pro, e mai ieftin si putin mai bun!
Nu stiu, dar nu cred ca te ai uitat atent, se vede ca nu ai habar de telefoane sau nu intelegi ce spune acel tip in limba engleza. scrie clar ca e mai bun decat telul lui care e Samsung note 20 ultra deci ii da clasa la xiaomi redmi note 9 pro, treaba ta, faci cum vrei eu am avut xiaomi, l-am scapat de la o distanta relativ mica si sa ciobit in colturi + ca nu se mai auzea ok in convorbiri.
Ia-ti redmi note 9 pro atunci, nu stiam ca e asa ieftin. Ti-a recomandat cineva redmi k30, e probabil mai bun acela, dar costa 1500 lei. Tu te incadrai in 1000 lei...
Tu nu ai zis Samsung note 20, tu ai zis xiaomi redmi k30)
Iti poti da seama daca un telefon este mai bun ca altul
Cata memorie internă si ram are, bateria, MP la cameră, procesor etc
Nu e adevarat nu in totdeauna specifocatiile reflecta realitatea vad ca ti am trimis degeaba acel clip in care tipul spune ca redmi k30 ultra e mai rapid decat samsungul lui care e flagship in toata regula, deci un tel de 300 de euro e mai bun ca telul lui de 1300 ceea ce denota ca nu mereu specificatiile reflecta realitatea. e slabut rau xiaomi redmi note 9 s (pro) fata de redmi k30 ultra. pai dap ti am zis sa iti i ei telul asta ca e cel mai bun avand in vedere specificatiile si pretul. redmi note 9 pro e jucarie pe langa el. repet nu ai nici o treaba cu telefoanele tu.
Poti astepta pana in octombrie cand e black friday il i ei mai ieftin conteaza tipul procesorului, tpul gpu, tipul rami, iar redmi il bate la tot si suporta si 5g, are 120 hz refresh rate deci e super rapid nu prea gasesti asa ceva la teluri ieftine si 500 nits typ brightness
HDR 10 + e un super tel. un user zicea ca e 1500, de black friday il prinzi la 1200.
Blackfriday nu e in octombrie, e la sfarsitul lui noiembrie
Eu caut telefoane sub 1000 de lei, mai bine imi iau un Huawei p40 lite, e 900 -1000 lei si poate il prind cu 700-800
Na aici cu black friday mai prins i ati ce vrei tu.
Salut.i ati realme 6, este mult peste Huawei p40 lite, mai pui 300 de lei si ai un tel super bun, uite linkul
https://m.emag.ro/......DF3ZMYMBM/
Caut telefoane sub 1000 lei, vreau ca la telefonul Huawei p40 lite sa prind reducere la blacl friday
Ia-ti de la xiaomi, le recomand. Bateria nu moare si tine foarte mult pana sa o incarci. Merge pubg foarte bine.
Ai link mai jos, costa 999lei, daca-l gasesti mai ieftin altundeva, ia-l, dar numai sa fie nou, nu la mana a 2-a.
https://www.pcgarage.ro/......est-green/
Cu acelasi preț găsesc Xiaomi redmi note 9 pro si e mult mai bun, si se incarca apropae intr-o oră că are 30w
Nu-ti lua modelele de la Huawei lite ca sunt pacaleli, par bune la prima vedere, dar sunt de slaba calitate/performanta.
Niciodata sa nu ai incredere in modelele "lite" de la niciun producator de smartphone-uri.
Oare telefonul Xiaomi Redmi note 9 pro la versiunea 64 GB cu 6 Gb de ram e 1000 lei, oare peste 3 luni o sa se reducă din preț? O sa il prind in oferta la blacl friday?
Fridi690978 întreabă:
VerdesAndrei1234567890 întreabă: