DIGI este foarte bun. Eu am tot de la ei si sunt multumit.PLatesc 90 lei pe 75 canale Tv, internet pe PC, internet si minute nelimitate pe doua mobile. Am 5 Gb cu viteza maxima (la mobile) si restul cu viteza mai mica.Am 3000 de minute in principalelele retele din SUA, Canada si UE. E adevarat ca nu urc in varful muntelui. Dar am inteles ca DIGI au contract cu Vodafone si unde n-au semnal se trece automat pe anena lor. Deci unde sunt antene Vodafone merge si semnalul DIGI.
Eu am optim nelimitat, totul e ok, am trecut de la orange...problema e semnalul uneori, nu prea penetreaza bine in cladiri dar in ultimele luni nu am avut probleme + ca poti folosi reteaua Vodafone cand nu ai semnal de la digi
pe scurt eu sunt foarte multumit de digi mobil si il recomand
Care a fost motivul pentru care te-ai retras de la Orange?
Digi mobil este o retea destul de buna eu am abonament optim nelimitat si sunt destul de multumit de el, totusi la acoperirea retelei mai trebuie lucrat in anumite zone nu prea ai semnal dar cei de la digi remediaza activ problema deci iti recomand digi nu o sa iti para rau
Majoritatea care au abonament cu 2 euro pe luna cu net nelimitat se plang de semnal. Foarte des nu merge netul.
Am patit, au patit si mai multe cunostinte, si am fost recent la digi si am auzit o femeie ca se plangea de semnal.