| Aneta000poo9o a întrebat:

Ce părere aveți de iPhone SE?
Face poze faine?

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Are mama mea... Nu prea e cine stie ce, pozele sunt decente spre slabe.

| margaritmarius3 a răspuns:

Face poze ok, dar asta in comparatie cu alte telefoane din anul lansarii lui martie 2016... insa noi suntem in ianuarie 2018, sunt multe alte telefoane cu camere mai bune in pretul lui actual. Spre exemplu Xiaomi Mi A2, Google Pixel XL, Xiaomi Pocophone F1, Huawei P20 Lite, Samsung Galaxy A6 Plus. Cel mai recomandat personal este Xiaomi Mi A2.

* Nu recomand sa cumperi telefoane de la firme de top, decat daca le cumperi telefoanele te top. Nu se mai merita sa cumperi telefoane de la iPhone sau Samsuns, ce este mai jos de iphone 7-8 sau Samsung s7-8/note 7-8, restul sunt foarte scumpe si foarte depasite de alti producatori. In ultimul timp Samsung a incercat sa mai bage ceva bani in telefoanele mid rage. Insa piata este deja detinuta de Xiaomi si ici-colo Huawei. Dar la momentul actual nici iphone xs max sau Samsung galaxi note 9 (telefoanele de top ale companiilor) nu sunt chiar cele mai bune. Sunt depasiti de Huawei Mate 20 Pro, Google Pixel 3, One Plus 6T, Xiaomi Mi Mix 3, Asus Rog Phone... Samsung este foarte depasit de situatie si doar iphone ce ii mai tine piept companiilor concurente.