| Legion7X a întrebat:

Ce părere aveți de iphone x se merită să dai atâția bani pe el.
Față de alte tel între 1.049-1.430 lei?
Zic eu telefoane foarte bune.

8 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Se merita din anumite puncte de vedere. IOS e un sistem de operare inchis si foarte bine optimizat. Nu se blocheaza, nu are lag, orice joc merge pe el daca se poate descarca din Appstore. E o constructie solida de sticla si otel care arata foarte bine comparat cu plasticul de la 1500 de lei. Plus ca ai garantie un an, atata timp cat nu e udat sau scapat pe jos si ai o problema e inlocuit pe loc gratuit la un furnizor autorizat Apple. Si il poti vinde lejer la 75% din pret dupa 2 ani de folosire daca il ingrijesti.

| Legion7X explică (pentru Wr3nch):

Și zenfone 3 Ze520Kl este din sticlă și metal nu vorbi ce nu ști
Ecranul nu se sparge ușor are gorilla glass 3 și este
convenabil decât iphone x care este doar un brand bine respectat.

| Wr3nch a răspuns (pentru Legion7X):

Corect happy Platesti diferenta pentru IOS si emblema Apple laughing

| Legion7X explică (pentru Wr3nch):

Cam așa ceva oameni sunt în stare să dea mii de euro și pe un nasture care la purtat Donald Tramp nu contează că-i doar un nasture important este cine la avut.

| peperonies a răspuns:

Nu stiu daca un obiect impersonal poate sa "se merite" dar ce conteaza parerea noastra? ai bani si iti place, ti-l iei. nu ai bani si/sau nu iti place, nu iti iei.

| alii98 a răspuns:

Decat daca esti prost si nu te pricepi la telefoane astfel incat il virusezi in prostie, si nu stii sa ai grija de un telefon, singurul lucru pentru care e bun Apple, siguranta pentru prosti, eu zic ca nu merita deloc

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare