Sint foarte ok. Gasesti mai ieftine la aceleasi specificatii hardware de la Xiaomi Huawei Oppo, insa Nokia sunt construite foarte bine. OK, la modele gen PureView au cam dat cu bota in balta la unele faze, insa pana in 1000 RON ai niste modele foarte bune.
Am vrut să iau Nokia, dar am ales Xiaomi pentru că avea baterie mai mare.
Numai că Xiaomi nu are semnal deloc unde Nokia și Samsung au 2-3 liniuțe.
Eu am Xiaomi de 2ani; poate că acum le-or fi făcut mai bune la semnal; cine știe?!
La urmă am văzut că Xiaomi are semnal slab și nu-l recomand dacă ști că locuiești sau vei merge în zone cu semnal slab. Un semnal slab înseamnă întotdeauna și un consum mai mare de baterie. Iar un semnal bun înseamnă un consum mai mic de baterie.
Tot la urmă am aflat că Nokia are cel mai bun semnal din toate mărcile de telefoane.
Ia-ți un Nokia de toți banii care îi ai: să aibă acumulatorul cel mai mare, apoi să aibă 4gb ram și cel puțin 64 GB memorie internă. Să nu te omori după o cameră bună, pentru că nu iei pozele sau videoclipurile cu tine, nici în cer și nici în pământ.
Depinde de la model la model si uneori e diferenta si intre serii diferite de fabricatie. Un prieten i-a luat lui taica-su un Xiaomi Mi A1 cu 3 GB/32 GB si avea probleme cu semnalul. In buricul tirgului, oras mare, la casa, canci semnal. Cartela pusa pe un Sony Ericsson mai vechi, semnat bine-mersi. Ma duc eu pe acolo, cu al meu Mi A1 4/64 - semnal bine-mersi. Nu full, dar pe la jumatate tot aveam indiferent pe unde ma duceam in casa. Testat si cu sim-ul lui taica-su, la fel. In alta locatie, Huawei Y... ceva, model cu Android 5 cred. Al lui taica-meu. Digi Mobil. Canci semnal in apartament. cu chiu-cu vai semnal pe balcon, unde datele mobile nu mergeau de nici o culoare. Mi A1 al meu, tot Digi Mobil, semnal la jumatate in apartament, date mobile acceptabil pe balcon, cam nasol cu datele mobile la interior. Un var, aceeasi locatie, Galaxy S9+ daca nu ma insel, semnal dezastru in apartament, cu chiu-cu vai pe la geam.
Nokia 5.3 la 830 lei. E in programul Android One (bine, cam toate de la Nokia sunt).
https://altex.ro/......SMTNO53CH/
anonim_4396 întreabă:
Hieicosmin întreabă: