Doar tu decizi daca "merita" sau nu; daca il iei testat, vezi ca totul e original pe el, daca bateria mai e ok (vezi cel mai bine in ios 11 chestia asta cu software); e bun la multe, dar in general, bateria te tine putin, chiar daca e plus. In rest, n-o sa ai probleme. E ok, are suport pentru ios13, deci o sa mai functioneze 1-2 ani sigur. Telefonul e "bun" ca idee, depinde de la ce faci upgrade, cati bani dai pe el si multe alte criterii.
Atunci când îți achiziționezi un iPhone model vechi trebuie sa ai un singur lucru in vedere: softurile (iOS-ul) sunt gândite pentru modelele noi. Astfel, device-urile vechi nu fac fata softurilor noi, motiv pentru care încep sa dea rateuri (bateria nu mai tine, se Închide/deschide din senin, aplicațiile se blochează/se închid brusc, etc.). Aceasta este strategia Apple de a-și vinde mereu produsele noi. Dacă ai posibilitatea financiară sa îți achiziționezi un model mai nou, fa-o. Dacă nu, pana la urma nici iPhone 7 nu este atat de vechi, dar nu te aștepta sa aibă o speranța de viața prea mare. S-ar putea sa te țină un an-doi...
Eu am iPhone 7 plus, dar vreau sa îl schimb cât de curând. Într-adevăr, îl am de aprox 2 ani, dar având in vedere ca au apărut atâtea modele noi de la cei de la Apple, părerea mea este ca nu merita.
Pozele nu ies la fel, in comparație cu IPhone XS de ex., se aseamănă foarte tare cu iPhone 8...
Aaaaaaaaandrei întreabă:
denysuka16 întreabă: